Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.00 uur

Utrecht, 16-12-2008

Oproep getuigen: doorrijden na aanrijding

RHENEN Op 13 december heeft omstreeks 23.40 uur aan de Frederik van de Paltshof een aanrijding plaatsgevonden waarbij een bestuurder van een voertuig tegen een verkeerspaal is gereden.

Het is nog onbekend wie de aanrijding heeft veroorzaakt. De politie heeft gesproken met een getuige van het ongeval, maar wil nogmaals met deze persoon in contact treden. Ook verzoekt de politie andere getuigen zich te melden. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de politie van het district Heuvelrug via telefoonnummer 0900-8844.

Politiebureau Driebergen met feestdagen gesloten

DRIEBERGEN - Het politiebureau is vanwege de feestdagen op de volgende dagen gesloten: donderdag 25 december, vrijdag 26 december, donderdag
1 januari en vrijdag 2 januari. De rest van de dagen in december is het bureau geopend gedurende de normale bureauopenstelling op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur.

Het is mogelijk om buiten de reguliere openingstijden op afspraak een gesprek met de wijkagent te hebben of aangifte te doen. Hiervoor kunt u bellen naar 0900-88 44 en vragen naar het wijksecretariaat van het wijkteam MALDD.

Brand in schuur

LEERSUM- Op 14 december onstond er brand in een schuur aan de Broekhuizerlaan. OMstreeks 04.50 uur kregen politie en brandweer de melding dat de schuur in brand stond. Het vuur was hevig en de brandweer kon niet voorkomen dat de schuur in vlammen opging. Het vermoeden bestaan van brandstichting en de politie heeft de zaak in onderzoek en getuigen kunnen bellen met 0900-8844, district Heuvelrug.

Scootercontrole

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op maandagochtend werd een scootercontrole gehouden op de Mekwegse Tiendweg. In totaal werden 28 bromfietsen gecontroleerd en hiervan waren er negen niet in orde. In totaal werden 15 bekeuringen uitgeschreven voor niet dragen helm en niet hebben van vereiste papieren.