Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ontdek de geheimen van Oregon online

Reeuwijk, 16 december 2008 - Reizigers met bestemming Oregon hebben twee nieuwe informatiebronnen tot hun beschikking: GoSeeOregon.com en GoSeePortland.com. Deze sociale netwerksites zijn speciaal gericht op reizigers; ze bieden ervaren bezoekers de ruimte om hun ervaringen te delen met mensen die zich aan het oriënteren zijn op een bezoek aan dit deel van Noord Amerika.

Travel Oregon speelt in op de behoefte van reizigers aan eerlijke informatie, verzameld door mensen die de bestemming kennen uit eigen ervaring. Men gebruikt de interactieve technologie van sociale netwerksites zoals Hyves en LinkedIn om enthousiaste bezoekers en inwoners van Oregon met toekomstige bezoekers in contact te brengen. De leden informeren elkaar en toekomstige bezoekers van Oregon op het gebied van interessante bezienswaardigheden, leuke restaurantjes en winkeltjes waar men zonder deze insider tips misschien aan voorbij zou zijn gelopen.

Over Oregon
Voor natuurliefhebbers, cultuursnuivers en avontuurzoekers: Oregon is voor elk type reiziger een aantrekkelijke bestemming. Niet alleen vanwege het klimaat, maar ook wat betreft het afwisselende landschap: een indrukwekkende kustlijn, rotsachtige bergen waar je het hele jaar door kan skiën, mooie heuvellandschappen en zelfs een woestijngebied. In anderhalf uur reis je van de besneeuwde bergen naar een droog woestijnlandschap. Het land is op te delen in zeven regio's, met ieder haar eigen gezicht: de bruisende stad Portland, Mount Hood & Columbia River Gorge, het wijngebied Williamette Valley, de prachtige kustlijn van 460 km openbare stranden, Zuid-, Oost- en Centraal Oregon.

Voor meer informatie: www.traveloregon.com, www.goseeoregon.com en www.goseeportland.com.

###

Noot voor de redactie (