Ingezonden persbericht


Persbericht
December 2008

Grazia laat BN'ers in de huid kruipen van internationale celebs Dikste Grazia ooit blikt terug op de hotste happenings van 2008

De wekelijkse fashionglossy Grazia biedt een opvallend jaaroverzicht. Veertien beroemde Nederlanders verlenen hun medewerking aan een paparazzi makeover. Hiermee beelden zij dé celebrity paparazzifoto's van het afgelopen jaar uit. Zangeres Elize kruipt in de huid van paparazzi's favoriet Amy Winehouse, de rendez-vous van John Mayer en Jennifer Aniston wordt verbeeld door de veelbesproken Sascha Visser en Nikkie Plessen: de bekendste shots van 2008 komen allemaal terug.

BN'ers in de paparazzipics van het jaar
Voor het extra dikke nummer durfde veertien BNers het aan om op humorvolle wijze in de huid te kruipen van hun internationale collega's. Grazia heeft de paparazzifoto's zo perfect mogelijk nagebootst. De foto van de langverwachte Sex and the City - the Movie wordt vertolkt door de cast van Julia's Tango. Aan Micky Hoogendijk de eer om in de huid te kruipen van it-girl van het jaar 2008 Agyness Deyn. De foto van hoogzwangere stijlicoon Gwen Stefani wordt nagebootst door de eveneens zwangere Nance. Verder zijn te zien: Gigi Ravelli, Christoph Haddad en Lisa Sipps als de Olsen Twins bij de Chanel fashionshow met Karl Lagerfeld, zangeres Glennis Grace als Michelle Obama en Valerio als Johnny Depp.

Hoofdredacteur Hilmar Mulder is enthousiast over het resultaat: "De Nederlandse sterren hebben absoluut gevoel voor humor, iedereen vond het een spannende productie om aan mee te werken. Hoewel het lastig was om nog een plekje in hun overvolle agenda's te bemachtigen, vaak moesten meerdere personen tegelijk op de foto. Dat hebben we toch mooi voor elkaar gekregen! Een super verrassende fotoreportage waar we heel erg trots op zijn."

2008: terugkeer van het supermodel en Hollandse glorie op de catwalk Verder in het jaaroverzicht van Grazia geven mannen reactie op de modetrends van 2008. Zo willen de mannen kant voor in de slaapkamer bewaren en breekt het zweet hun uit bij fetisjhakken. Verder vijf bijzondere persoonlijke verhalen van onder andere Kim Feenstra en de assistent van Percy. Ook was 2008 het jaar van de terugkeer van het supermodel en de ontdekking van Nederlands modellentalent. Hoofdredacteur Hilmar Mulder: "Ik vind het erg inspirerend dat de supermodellen het afgelopen jaar weer helemaal in the picture zijn gekomen, ze zijn allemaal eind dertig begin veertig en ze zijn weer helemaal terug aan de top. Die trend van 2008 gaat gelijk op met de tendens dat heel veel nieuwkomers in de modellenwereld van Nederlandse origine zijn. Twee opvallende trends waarvan ik hoop dat die zich 2009 doorzetten." Bovenal is deze Grazia een feestnummer met het kerstgevoel van Ilse de Lange, Sjimmie Bruijnickx en Hanna Verboom en de rest van de cast van de Co-assistent. Verder superglam partyouftits, hoe geef je een easy chic x-mas-party en al het goede van partyfood.

Het dubbeldikke feestnummer ligt vanaf 17 december twee weken in de winkel voor 2,75

Over Grazia
Grazia is de eerste wekelijkse fashion glossy van Nederland, succesvol gelanceerd in augustus 2007, die een eigentijdse mix van high end inspirerende fashion, beauty en lifestyle, actueel celebrity-news en emotionele real-life stories brengt. De eerste Grazia verscheen in 1938 in Italië, inmiddels komt het wekelijkse modetijdschrift uit in meer dan 8 landen. Grazia.nl.



Ingezonden persbericht