Ingezonden persbericht


Dresscode voor je iPod

Lancering van Case Logic's Folio collectie in Europa -

Exclusief design in leer en suède voor nieuwe generatie iPods

Gembloux, België - 16 december 2008: Case Logic, wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van business en lifestyle accessoires, kondigt vandaag de Europese lancering aan van haar collectie Folio etuis voor de laatste generatie iPod nano, touch en classic.

Aanbevolen door iLounge
iLounge, de onafhankelijke Amerikaanse website voor Apple producten (www.ilounge.com), noemt Case Logic één van de weinige fabrikanten die etuis ontwerpt met een ergonomisch flipsysteem. Jeremy Horrowitz, hoofdredacteur van iLounge zegt: 'Het is niet gemakkelijk voor tassenfabrikanten om de klassieke etuis met flipsysteem aan te passen aan de moderne iPod waar we films op kunnen bekijken. Hoe mooi de etuis met flipsysteem ook zijn, de deksels belemmeren toegang tot het scherm en de controlepoorten, die beiden een belangrijke functie hebben en niet helemaal bedekt mogen zijn. Het gebeurt niet vaak dat een fabrikant een etui met flipsysteem lanceert die toch interessant is. Dat is wel het geval voor de Folio etuis van Case Logic voor de iPod nano en touch.'

Avant-garde design voor iPod liefhebbers
Het trendy en elegante design van de Folio lijn bestaat uit een unieke combinatie van materialen. Uw iPod is omhuld in zacht Nappa leer en zit veilig opgeborgen in het slanke maar stevige omhulsel.

De binnenkant in suède beschermt tegen krassen en geeft een extra touch dankzij het opvallende kleurcontrast. Het flipsysteem is zodanig ontworpen dat de hele iPod zichtbaar is wanneer het etui geopend is en biedt zo gemakkelijk toegang tot het scherm en de controlepoorten.

De reactie van iLounge:
http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/case-logic-folio-for-ipod-nano-ipod-touch/

'Het is simpelweg de keuze van de materialen die het succes van de Folio collectie verklaart. Door te kiezen voor metaal in plaats van karton zijn deze etuis slank maar stevig en de leren buitenkant maakt ze heel chic.'

'Het openen is gemakkelijk, in tegenstelling tot etuis met een Velcrosluiting, knipsluiting of een soepel deksel.'

'Fabrikanten van leren etuis hebben steeds de neiging om zwart leer met een neutrale kleur voor de binnenkant te combineren om zo geen enkele gebruiker af te schrikken. Case Logic gaat tegen deze tendens in door bijvoorbeeld een rode daim binnenkant te geven aan de zwarte etuis (...) en ook de buitenkant bestaat in verschillende kleuren, wat veel gebruikers op prijs zullen stellen.'

Prijzen en beschikbaarheid:
De Folio collectie is beschikbaar in zwart leer/rood daim voor de iPods nano, touch en classic, vanaf november 2008.

Dit gamma zal ook gelanceerd worden voor de iPod nano in rood leer/blauw daim, violet leer/blauw daim, en oranje leer/mosterd daim vanaf januari 2009.

De Folio collectie bestaat uit:

- INF-2 voor iPod nano (adviesverkoopprijs: ¤ 29,99)
- ITF-2 voor iPod touch (adviesverkoopprijs: ¤ 34,99)
- ICF-2 voor iPod classic (adviesverkoopprijs: ¤ 34,99)

Om beeldmateriaal of testexemplaren te ontvangen of om een interview te plannen met Julia Rost, Product & Marketing Manager voor Case Logic Europe, neem contact op met onderstaand perscontact.

Over Case Logic, www.caselogic.eu Case Logic, een merk van de Thule Group, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van intelligente opbergoplossingen voor mensen met een druk leven. Het bedrijf ontwerpt unieke en intuïtieve producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren.

Vandaag bestaat het productaanbod van Case Logic uit meer dan vierhonderd opbergoplossingen voor professioneel en privé-gebruik evenals mobiele accessoires: Mobile Computer, Bags & Packs, Travel, DVD, Media, Automotive, Photo/Video en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van hun producten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux, België.

Case Logic is onderdeel van Thule, wereldleider in Sports Utility Transportation. Thule levert oplossingen voor actieve families en outdoor enthousiastelingen die hun materiaal veilig, gemakkelijk en stijlvol willen vervoeren.

Perscontact:
Gerdine Lindhout
Open2Europe
+33 (0)1 55 02 27 88
g.lindhout@open2europe.com