De Nederlandse huisvrouw in 2009 niet bezig met afvallen


GRONINGEN, 20081216 -- De Nederlandse huisvrouw is in vergelijking met voorgaande jaren niet meer bezig met afvallen of afslanken. Dat concludeert gewichtsconsulent Romano Sandee aan de hand van het aantal aanmeldingen bij de Afslankchallenge VET!

Studenten tussen de 18 en 25 jaar zijn echter meer bereid om te gaan afslanken in 2009. Voor aankomend jaar staat afvallen op nummer 2 van de goede voornemens voor veel mensen, waarvan de meerderheid dus student is. Het is opvallend dat in 2009 juist studenten ervoor kiezen om af te gaan vallen of gezonder te gaan leven. In voorgaande jaren namen huisvrouwen vooral de voorsprong met het goede voornemen.

Vanaf 1 januari 2009 zal worden gestart met Afslankchallenge VET! en zullen 5 deelnemers in 5 maanden tijd samen 75 kilo gaan afvallen. Daarmee maken ze kans op 1 jaar gratis sporten. Nog niet alle plaatsen zijn bezet. Daarom zoeken we nog een huisvrouw die in 2009 wél wil afvallen en een man of vrouw uit de sector bouw. Aanmeldingen vinden plaats via www.afslankchallenge.nl.





Gewichtsconsulent Romano Sandee