Ed Hardy: het kledingsmerk van dit moment


Kleding, caps lingerie, horloges, tassen en riemen vliegen de winkel uit

DEN HAAG, 20081216 -- Ed Hardy, het kledingsmerk van mode-ontwerper Christian Audigier, is behalve bij Hollywood- en muzieksterren als Brad Pitt, Angelina Jolie en Madonna ook steeds populairder bij zowel Nederlandse tv- en entertainment sterren als het Nederlandse bevolking die net als de celebs 'cool en trendy' bij willen lopen.

Het aantal winkels, waaronder de Scheveningse Acme Trendz Store, die Ed Hardy producten officieel verkopen, zien de laatste maanden grote groei in de verkopen van de opvallende Ed Hardy t-shirts, caps, tassen, horloges, lingerie en accessoires. "De omzet is in de afgelopen 3 maanden verdubbeld", aldus Sargon Franse, eigenaar van de Acme Trendz Store. "De Ed Hardy kleding, caps en andere producten met Ed Hardy erop vliegen spreekwoordelijk als hete broodjes ons winkel uit. Het is echt gekkenhuis. Elke nieuwe levering wordt binnen no time verkocht. Sommige mensen wachten voor gesloten duren om als eerste de nieuwe collecties te kunnen aanschaffen. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt bij kledingverkoop."

Ed Hardy is een van de bekendste en meest populaire merken van de Franse mode ontwerper Christian Audigier. De getalenteerde ontwerper was verantwoordelijk voor de mooiste collecties van verschillende grote merken zoals Diesel, Levis en Von Dutch waar hij 3 jaar hoofdontwerper en directeur was. In 2004 bedacht en bracht hij de eerste Ed Hardy producten op de markt geinspireerd op het tatoeagewerk van de Amerikaanse tattoo-icoon Don Ed Hardy.
Inmiddels is de streetware van Ed Hardy niet meer weg te denken uit de wereld van film, muziek, games en lifestyle van een hele generatie mensen die vrij en trendy willen zijn. De ondersteuning van Ed Hardy door meer dan 5000 internationale celebrities en steeds vaker de trendgevoelige consument overal ter wereld bewijzen het succes van Christian Audigier en zijn Ed Hardy-label.

ACME Trendz Store
Acme Trendz Store is een exclusief winkelketen voor entertainment merchandise, collectibles en fashion door heel Nederland. Het bedrijf verkoopt honderden film-, game-, muziek-, comic-, Disney- en sportgerelateerde producten. Daarnaast houdt Acme Trendz Store zich bezig met verkoop van trendy kledingmerken zoals Ed Hardy, Famous Stars and Straps, Miami Ink, Karporal 5 en Pike Rock Fashion.
Acme Trendz Store bezit ook een uitgebreide online winkel waar op dit moment meer dan 5000 producten te koop zijn en waar mensen overal ter wereld snel, gemakkelijk en veilig hun producten kunnen bestellen.
Meer info over de Acme Trendz Store is te vinden op www.acmetrendz.com





Ingezonden persbericht