Suitable Herenmode opent nieuwe webshop


E-retailing voor Nederlandse Consument

'S-HERTOGENBOSCH, 20081216 -- Met kerst voor de deur en alle cadeaus die daar bijhoren, heeft herenmodeketen Suitable haar nieuwe webshop in december geopend. `Mensen hoeven de drukke stad niet meer in, maar bestellen hun das, smoking of merkproduct gewoon van achter de computer', aldus eigenaar Raoul van Dun.

In de kledingretail is een webshop op zich niks nieuws meer, maar er zijn maar weinig kleinere ondernemers die zich eraan wagen. Gebeurt het wel, dan zijn het vaak kleine en beknopte webshops. Suitable heeft de keuze gemaakt een zeer uitgebreide webshop te ontwikkelen, welke moet gaan fungeren als volwaardige winkel, naast de vijf huidige Suitable winkels.

Van sok tot shirt en van das tot rokkostuum, de collectie van Suitable biedt de hedendaagse man een totaalpakket. Naast de casual-, business- en galakleding van Suitable, worden online ook merken als Gaastra, Dockers en McGregor aangeboden. `Op deze manier vindt de bezoeker zijn favoriete merk en maakt direct kennis met Suitable'.

Met een scherpe prijs, geen verzendkosten en een ruilgarantie van 14 dagen (zowel terugsturen per post als terugbrengen naar de winkels) onderscheidt Suitable zich van haar concurrenten en garandeert zo een verregaande service.

Volgens Suitable is e-retailing een waardevolle toevoeging voor de Nederlandse consument. Geen last van openingstijden, rijen en drukte, maar de drukke Nederlander kan op zijn eigen moment winkelen van achter zijn eigen computer.





ingezonden persbericht