Slowjuice.nl: nieuwe webwinkel voor gezonder eten van groente en fruit


NAARDEN, 20081216 -- Goed nieuws voor mensen die gezond eten belangrijk vinden. Via webwinkel slowjuice.nl kunnen zij voortaan kennismaken met vernieuwende producten voor het bewerken van groente en fruit. Het assortiment bevat in Nederland nog onbekende apparaten zoals de Green Star sapmachine, kiemapparaat Freshlife, sojamelkmaker Soyabella en yoghurtmaker Yolife, waarvoor Slowjuice is aangesteld als importeur voor de Benelux. Op de Nationale Gezondheidsbeurs `Gezond Leven' van 23 t/m 25 januari in de Jaarbeurs Utrecht zal Slowjuice haar eerste producten officieel introduceren.

"Veel mensen willen puurder en gezonder eten, maar dan wel gemakkelijk en snel. Daarom halen wij internationaal succesvolle apparaten op dit gebied naar Nederland," vertelt Liesbeth Buissant, medeoprichter van Slowjuice. "In de webwinkel vind je een gebruiksvriendelijke personal blender, maar ook complete sapmachines en een foodprocessor. Verder helpen we mensen om zelf moeilijk verkrijgbare producten zoals tarwegras te kweken en persen. Al onze producten zijn eenvoudig te bestellen op de site."

Over Slowjuice
Slowjuice staat voor bewust omgaan met ingrediënten, smaak en voedingswaarde, en voor passie voor food. Daartoe importeert Slowjuice innovatieve producten die te maken hebben met het bewerken van groente of fruit met behoud van essentiële voedingsstoffen en respect voor mens en milieu. Het assortiment is verkrijgbaar via erkende wederverkopers en webwinkel slowjuice.nl.

Contact
Voor meer informatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Liesbeth Buissant, info@slowjuice.nl of 035 6910253.





Ingezonden persbericht