Peter Hoeijmans benoemd tot operationeel directeur


Dolmans Facilitaire Diensten, regio Zuid

IJSSELSTEIN, 20081216 -- Dolmans Facilitaire Diensten verzorgt regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud voor opdrachtgevers in heel Nederland. Voor regio Zuid heeft Dolmans een nieuwe operationeel directeur aangetrokken. Per 1 februari 2009 zal Peter Hoeijmans de aansturing van regio Zuid als ook de landelijke coördinatie van Dolmans Specialistische Reinigingsdiensten (o.a. glasbewassing en gevel- en vloeronderhoud) op zich nemen.

Peter Hoeijmans is afkomstig van ISS. Daar werkte hij de laatste 1,5 jaar als operationeel directeur ISS Security en daarvoor 10 jaar voor ISS Cleaning. Per 1 februari 2009 zal hij het stokje van de huidige operationeel directeur regio Zuid, Ad van der Graaf, overnemen.
Ad van der Graaf bereikt in december de pensioengerechtigde leeftijd. Hij blijft echter nog wel werkzaam voor Dolmans. Ad van der Graaf is in het nieuwe jaar verantwoordelijk voor de verdere uitrol van het concept
DAG!schoonmaak van Dolmans Facilitaire Diensten.

Dolmans:
Dolmans Groep B.V. is een facilitaire en calamiteiten dienstverlener. Vanuit 22 vestigingen zetten circa 2400 medewerkers zich dagelijks in voor opdrachtgevers in heel Nederland.
De diensten worden verricht vanuit twee divisies: Facilitaire Diensten en Calamiteiten Diensten. De eerstgenoemde divisie richt zich op regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud van kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen en hotels. De divisie Calamiteiten Diensten verzorgt reiniging en herstel na calamiteiten.
Daarbij is Dolmans partner in E.C.S. (European Customer Services) waardoor zij ook grensoverschrijdend facilitaire diensten kan aanbieden.

Dolmans hecht veel waarde aan prettige en duurzame samenwerkingsverbanden. De kernwaarden Betrokken, Doelgericht en Vooruitstrevend staan hierbij centraal.
Voor meer informatie: www.dolmans.com





Ingezonden persbericht