Ikwilvanmijnautoaf.nl binnen gekomen in de Internet top 100


De auto inkoop site groeit enorm en is nu nieuw binnengekomen op plaats 63

ENSCHEDE, 20081216 -- Ikwilvanmijnautoaf.nl is op nummer 63 binnengekomen in de Internet Top 100. Op deze website kunnen internetgebruikers een suggestie doen voor de beste website van Nederland. De auto inkoop website ikwilvanmijnautoaf.nl blijkt erg populair te zijn.

Sinds de lancering in juni 2007 zijn al ruim 90.000 auto's getaxeerd door de ruim 500 aangesloten autodealers. Deelnemende autodealers zijn door ikwilvanmijnautoaf.nl goedgekeurd, RDW erkend en vaak BOVAG lid.

De heer Stevens van ikwilvanmijnautoaf.nl aan het woord: "Wij zijn blij verheugd met deze hoge positie op deze website, dit geeft aan dat we goed bezig zijn. Particulieren kunnen gratis gebruik van de website, hiermee voorkomt men dat ze de dupe worden van duistere praktijken. Steeds vaker worden particulieren de dupe van oplichting bij de verkoop van hun auto. Vals geld, diefstal tijdens de proefrit of fysieke bedreigingen aan de voordeur worden met onze dienstverlening voorkomen".

De Internet 100 maakt het voor iedereen makkelijk om bij te blijven met de trends op internet. Nieuwe sites kunnen eenvoudig aangemeld worden door elke bezoeker aan de site.

De Internet 100 is een onafhankelijke trendlijst, die grotendeels samengesteld wordt door de bezoekers zelf (door het aandragen van nieuwe links en door deel te nemen aan het panel).

Internet100.nl is een initiatief van Solo Media, een bureau voor journalistieke producties in Zwolle (o.a. 5 jaar lang een wekelijkse internetrubriek in Wegener dagbladen en sites als www.grenzeloos.nl en www.dagelinks.nl).





Ingezonden persbericht