Beeldmateriaal van hoge resolutie vindt u op: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Informatica/Informatica-introduceert-Data-Transformation-Accelerator-voor-verbeteren-van-operationele-efficiency-en-business-agility/n/2943

Persbericht

INFORMATICA INTRODUCEERT DATA TRANSFORMATION ACCELERATOR VOOR VERBETEREN OPERATIONELE EFFICIENCY EN BUSINESS AGILITY ~ Nieuwe oplossing verlaagt ontwikkelingkosten tot 75% en geeft sneller resultaat ~

Nieuwegein, 16 december 2008 - Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), de grootste onafhankelijke aanbieder van data integratiesoftware, introduceert Informatica Data Transformation Accelerator. Met deze nieuwe oplossing kunnen bedrijven de kosten van elektronische data uitwisseling van nieuwe en bestaande partnerships drastisch omlaag brengen.

Efficiency in het huidige macro-economische klimaat De Data Transformation Accelerator is de laatste toevoeging op de Informatica B2B Data Exchange productfamilie; technologieën die data integratie tussen meerdere bedrijven mogelijk maken. Met de Data Transformation Accelerator (Accelerator) kunnen bedrijfsanalisten data mappings snel aanmaken en valideren met gebruik van Excel. Dit vereenvoudigt de uitvoerige communicatie tussen analisten en IT-ontwikkelaars heen en weer, die vaak nodig is om data integratie projecten tussen bedrijven tot een goed einde te brengen. Deze introductie maakt bedrijven flexibeler in hun business-to-business relaties, doordat analisten mapping regels direct kunnen specificeren en testen. Dit versnelt de integratie van systemen en het aangaan van partnerovereenkomsten en verkort QA cycli. In de ontwikkelingsfase heeft Accelator al besparingen van tijd en inzet van wel 75 procent laten zien, in het stroomlijnen van deze processen.

Ondersteuning van industry standards
GfK Marketing (Growth from Knowledge), een van de grootste marktonderzoekbureaus in de wereld, gebruikt B2B Data Transformation dagelijks voor de integratie van grote hoeveelheden data, waaronder data in HTML-format afkomstig van productvergelijking-websites en data uit verkoopsystemen van retailers uit alle delen van Frankrijk.

"Het automatiseren van real-time integratie van complexe data heeft veel voordelen opgeleverd, waaronder een afname van 75 procent van de mapping kosten, het automatisch verwerken van 80 procent van de errors, het creëren van nieuwe producten, het binnenhalen van nieuwe klanten en toegevoegde waarde voor de bestaande klanten van GfK", zegt Frabrice Benaut, CIO van GfK France. "Met de introductie van B2B Data Transformation kunnen we hier nog een aantal voordelen aan toevoegen, doordat onze data analisten direct de regels kunnen bepalen voor de integratie van data afkomstig van externe partijen."

De Data Transformation Accelerator is beschikbaar als een optie bij het Informatica B2B Data Transformation product. B2B Data Transformation ondersteunt de meeste ongestructureerde, semi-gestructureerde en gestructureerde data zoals flat files, Word, PDF en Excel documenten, of databases, inclusief ondersteuning van industry standards zoals HIPAA, ACORD, EDI-X12, NACHA en SWIFT. Tegelijk met de introductie van de Data Transformation Accelerator, biedt B2B Data Transformation nieuwe mogelijkheden die het gemakkelijker maakt voor gebruikers om deze industry standards aan te passen en zo te voldoen aan de wensen van het bedrijf en de partners.

Beschikbaarheid
Informatica B2B Data Transformation 8.6.1 is nu beschikbaar. Voor meer informatie, bezoek de B2B Data Transformatie website: http://www.informatica.com/products_services/b2b/Pages/index.aspx .

###

Note: Informatica, Informatica On Demand, Informatica On Demand Data Synchronization Service for salesforce.com and Informatica On Demand Data Integration Services are trademarks or registered trademarks of Informatica Corporation in the United States and in jurisdictions throughout the world. All other company and product names may be trade names or trademarks of their respective owners.