Ingezonden persbericht


MSN.nl en Sp!ts organiseren opnieuw de MSN.nl-Sp!ts Awards

Stemmen kan op www.msnspitsawards.nl

Schiphol, 16 december 2008 - MSN.nl en Sp!ts organiseren dit jaar de MSN.nl-Sp!ts Awards 2008. Er zijn drie categorieën: het meest spraakmakende nieuws, het meest spraakmakende entertainment moment en de meest spraakmakende Nederlander. Iedereen kan vanaf vandaag stemmen op www.msnspitsawards.nl. De winnaars worden bekend gemaakt in de laatste week van december in de Sp!ts en op MSN.nl.

In december 2007 stemden meer dan 150.000 Nederlanders. Foppe de Haan werd uitgeroepen tot de meest spraakmakende Nederlander. De Gouden Kooi won de award voor populairste reallife soap. Zangeres Beyoncé veroverde de prijs van populairste buitenlandse celebrity.

Een paar kanshebbers dit jaar: wordt Peter R. de Vries de meest spraakmakende Nederlander of gaat Jan Smit er met deze titel vandoor? En was Geers opmerking over de jurk van Popstar Rebecca spraakmakend, of vonden we het moment dat Terror Jaap De Gouden Kooi won opzienbarender? Het meest spraakmakende nieuws van 2008, was dat de plotselinge dood van Ernst-Paul Hasselbach, of Georgina die werd betrapt bij het zoenen van een andere man?

Voor een volledig overzicht van alle kanshebbers kun je kijken op www.tinyurl.com/award2008

Stemmen kan op www.msnspitsawards.nl

Sp!ts

Sp!ts wordt uitgegeven door BasisMedia B.V. en is de compacte, multimediale nieuwsbrenger en inspiratiebron met een unieke en relevante positie binnen de leeftijdscategorie 18 tot 34 jaar. Sp!ts biedt 24 uur per dag het belangrijkste nieuws op het gebied van actualiteit, sport en entertainment. Sp!ts bereikt met haar krant dagelijks 1,7 miljoen lezers. BasisMedia B.V. is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

MSN.nl

MSN.nl, onderdeel van Microsoft, is 's-werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN.nl trekt wereldwijd meer dan 465 miljoen unieke gebruikers per maand. Gelokaliseerde versies zijn beschikbaar in 42 markten en 21 talen. MSN.nl is wereldwijd leidend in het bieden van internetdiensten aan consumenten en digitale advertentie oplossingen aan bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.msn.nl.

Microsoft

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.