Ingezonden persbericht


Persbericht
Voor directe publicatie Amersfoort, 16 december 2008

Nieuwe release Clixmaster Studio R3.9
Standaard Google Maps en een gloednieuwe ePaper module

Afgelopen week is de nieuwe versie van Clixmaster Studio (R3.9) live gegaan. De nieuwe versie bevat een groot aantal verbeteringen, maar de belangrijkste verandering is de vernieuwde ePaper module. Met behulp van de nieuwe ePaper module wordt het mogelijk een ePaper als intergraal onderdeel van een website te publiceren. Compleet met verrijkingen zoals flash video of banners.

Geld verdienen met een online uitgave wordt met de nieuwe ePaper module nog gemakkelijker, want met behulp van de uitgebreide ingebouwde functionaliteit wordt het nog eenvoudiger een ePaper te verrijken (te voorzien van additionele content) en hierdoor meerwaarde voor de lezer te creëren. De ePaper kan besloten of publiek worden aangeboden en worden voorzien van allerlei functionele toevoegingen, zoals gerelateerd nieuws (RSS), de mogelijkheid om te kunnen reageren of door er bijvoorbeeld een forum aan te koppelen. Uiteraard is het zeer eenvoudig om een ePaper van banners, flash,Youtube video's of bijvoorbeeld doorlinks te voorzien.

Naast de complete vernieuwing van de ePaper is het zoekcomponent in het CMS ook uitgebreid met de mogelijkheid om resultaten te plaatsen op een Google Map. Deze functionaliteit is voor alle Clixmaster Studio versies beschikbaar.

De ontwikkeling van Clixmaster Studio houdt niet op bij deze release: " We werken continue aan vernieuwing en verbetering van het product. Ook al is Clixmaster Studio een volwaardig en volwassen CMS, de markt verandert snel en we spelen daar graag op in. Het is tenslotte het CMS voor de online marketeer." Aldus Patrick Burger, Product Manager bij Clixmaster.

De release notes van Clixmaster Studio R3.9 kunt u vinden op de website www.clixmaster.com/R3.9.

Over Clixmaster Studio
Clixmaster is ontwikkelaar van Clixmaster Studio, een innovatief web content management (WCM) platform met een sterke focus op interactie, zoekmachinevriendelijkheid en gebruiksgemak. Clixmaster werkt continu aan nieuwe oplossingen en het verbeteren van bestaande oplossingen, zodat websites en overige internettoepassingen altijd up-to-date blijven.

Clixmaster Studio is leverbaar in drie edities: Enterprise, Professional en Small Business. Door de modulaire opbouw kan Clixmaster Studio eenvoudig worden aangepast aan de ambities van de gebruiker. Daarbij onderscheidt Clixmaster Studio zich door enkele zeer vooruitstrevende modules, waaronder een hoogwaardige ePaper module, een geavanceerde vacature module en modules die Web 2.0 interactie echt mogelijk maken.

Meer dan 150 middelgrote en grote organisaties kennen inmiddels de voordelen van het werken met Clixmaster Studio, waaronder veel gerenommeerde uitgeverijen, uitzendbureaus, financiële en zorginstellingen.

Clixmaster is gevestigd in Amersfoort en maakt gebruik van een Europees gecertificeerd partnernetwerk www.clixmaster.com.