Politie Hollands Midden

Politie Hollands Midden

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305


Datum: 16 december 2008

---


Voorhout Diefstal uit loods, kerstpakketten weg
Tussen zondagavond 14 en maandag 15 december 's morgens is ingebroken in een loods van een bedrijf aan de 's-Gravendamseweg. Men heeft de roldeur van de loods opengewrikt waarna met vermoedelijk een vrachtauto een hoeveelheid kerstpakketten werden gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Leiden Poging beroving met mes
Een man met vermoedelijk een Noord-Afrikaans uiterlijk heeft zaterdag 13 december geprobeerd een 18 jarige Leidse te beroven. De Leidse had rond 05.35 uur haar fiets gestald op de Groenesteeg. Op dat moment kwam er een man op een fiets naar haar toe, dreigde met een mes en wilde haar tas. De Leidse had ondertussen aangebeld bij de woning van haar vriend. Toen deze de deur opendeed ging de onbekende fietser er vandoor richting Middelstegracht. De tengere man van ongeveer 20 jaar kwam kort daarna terug en bedreigde de Leidse en haar vriend. Het stel ging naar binnen en belde de politie. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Waddinxveen Jongens voor vernieling aangehouden
De politie heeft zaterdag 13 en maandag 15 december drie jongens uit Waddinxveen gehoord als verdachten van vernieling van een speeltoestel op de Gerstakker. Een agent in burger betrapte de jongens toen zij een vuurtje stookten aan een glijbaan. Een van de jongens werd direct aangehouden. De twee anderen werden op een later tijdstip gehoord. De glijbaan raakte deels verbrand. De jongens wordt doorverwezen naar buro Halt.

Gouda Politie zoekt benadeelde van autoinbraak
De politie is op zoek naar een benadeelde van een autoinbraak. De inbraak werd in de avonduren van donderdag 20 november gepleegd op het parkeerterrein van Shell tankstation De Andel. Van de inbraak is echter nog geen aangifte gedaan. De politie verzoekt de eigenaar van de auto dit alsnog te doen. Van de auto was een ruit ingeslagen waarna men een tas heeft weggenomen. De ruit zou hersteld zijn bij een autoherstel bedrijf in Reeuwijk.

--- einde berichten ---
---

---- --


Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326