Nederlandse Spoorwegen

Utrecht, 16 december 2008
Flirtend de nacht in...…

Nieuw: Nachttreinen Rotterdam - Gouda - Utrecht

"h Voortaan 's nachts in 40 minuten van Rotterdam naar Utrecht "h Gouda aangesloten op NS Nachtnet
"h Nachtelijke speeddate in eerste trein
Met ingang van 18 december rijdt in de nachten na donderdag, vrijdag en zaterdag elk uur ee n nieuwe nachttrein tussen Rotterdam, Gouda en Utrecht. De reistijd voor reizigers tussen Utrecht en Rotterdam is met deze trein slechts 40 minuten. Voor Gouda is de aansluiting op het NS Nachtnet nieuw. NS viert de opening van deze nieuwe verbinding met een nachtelijke speeddate, verzorgd door flitsdate.nl.

Flirtend de nacht in.....
De trein is bij uitstek een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom organiseert NS in samenwerking met flitsdate.nl een nachtelijke speeddate in de trein van 01:05 uur van Rotterdam Centraal naar Utrecht Centraal (in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 december). Geïnteresseerden konden zich via flitsdate.nl opgeven. Binnen 24 uur waren bijna alle beschikbare plaatsen 'gereserveerd'.
In de trein is een coupé met romantische accessoires ingericht voor deze unieke belevenis. In twee groepen van 20 personen krijgen de vrijgezellen telkens 3 minuten de tijd om een onuitwisbare indruk op de ander te maken. Op vrijdag 19 december krijgen de deelnemers te horen of er daadwerkelijk een match gevonden is.

Reizen met het NS Nachtnet
Het reguliere NS Nachtnet rijdt elke nacht tussen Utrecht Centraal, Amsterdam Centraal, Schiphol, Leiden Centraal, Den Haag HS, Delft en Rotterdam Centraal. In de nachten van donderdag op vrijdag, vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag kunnen reizigers bovendien ieder uur gebruik maken van de volgende Nachtnet-treinen:
- Rotterdam Centraal - Dordrecht - Breda - Tilburg - Eindhoven
- Tilburg - 's-Hertogenbosch

- Utrecht Centraal - 's-Hertogenbosch - Eindhoven
- Rotterdam Centraal - Gouda - Utrecht Centraal Zie verder: www.ns.nl en mobiel.ns.nl


Noot voor de redactie,