Ingezonden persbericht


IJsbaan Zaltbommel definitief op Waalkade
Zaltbommel by Candlelight op Markt

De gemeente heeft vanmiddag vergunning verleend om de ijsbaan op het Waalplein te plaatsen. Door enkele kleine aanpassingen is het mogelijk gebleken de ijsbaan daar te plaatsen zonder dat de weg afgesloten hoeft te worden. Woensdag zal de tent opgebouwd worden, de ijsbaan zelf zal donderdag en vrijdag gelegd worden. Naar verwachting zal de ijsbaan zaterdag voor het publiek geopend zijn.

Ondanks dat de Waalkade niet de meest optimale locatie is en de voorkeur van de OVZ was om de ijsbaan op de Markt te plaatsen, vond de OVZ het toch belangrijk om alsnog aan de rand van de stad een ijsvloer te laten leggen om zo de teleurstelling bij de schaatsende kinderen weg te nemen.

Het evenement Zaltbommel by Candlelight dat gepland staat voor vrijdag 19 december & zaterdag 20 december zal op de Markt plaatsvinden in een afgeslankte vorm op het autovrije gedeelte. Ook zal de draaimolen op de Markt geplaatst worden. Aan alle ondernemers in de binnenstad wordt dan ook gevraagd om zo min mogelijk lampen aan te doen en kaarsen en vuurkorven te plaatsen. Diverse koren zullen hun zangkunsten ten gehore brengen. Zaterdagavond zal de coverband Afslag 17 (voorheen Bênt) een optreden geven in de tent die geplaatst wordt op de Markt. Ook zijn er diverse activiteiten in de Waterstraat. De binnenstad zal tijdens dit evenement niet afgesloten worden.

Wij hopen ondanks dat het programma wat is aangepast , u allen te mogen verwelkomen.

Bestuur OVZ

Zaltbommel by Candlelight

Vrijdag 19 december


· Koor www.thenewharvestsingers.nl van 18.00 uur tot 21.00 uur
· Vuurkorven op de Markt

· Draaimolen

· Kleine Kerstmarkt

· Gratis warme chocomel/glühwein

Zaterdag 20 december


* Zinder www.popenrockkoor.nl van 14.00 uur tot 16.00 uur
· Kerstman op arrenslee

· Vuurkorven op de Markt

· Draaimolen

· Kleine Kerstmarkt

· Vanaf 21.00 uur coverband www.afslag17.nl (voorheen Bênt)
· Gratis warme chocomel/glühwein
()