Gemeente Hilversum

Win ballonvaart via Hilversum.nl

publicatiedatum: dinsdag 16 december 2008

De internetsite van gemeente Hilversum is helemaal vernieuwd. En om dat te vieren, geven we een gratis ballonvaart over Hilversum weg. Zie het raadhuis van boven, de bos, de hei, de Vituskerk en ga zo maar door.

Deze internetsite heeft een ware metamorfose ondergaan. Niet alleen zijn alle teksten tegen het licht gehouden en wat vlotter opgeschreven, ook de indeling is veranderd. Nieuw bijvoorbeeld is het onderdeel 'Mijn Wijk'. Bekijk wat er in jouw wijk gebeurd. Welke bouwprojecten zijn er, waar wordt er gewerkt aan de weg en hoe zit het eigenlijk met wijkveiligheid?

Ook nieuw is het gebruik van Google op de gemeentelijke internetsite. Hierdoor wordt het vinden van onderwerpen veel handiger. Tik eenvoudig uw trefwoord in (bijvoorbeeld aanvragen hondenbelasting) en het belangrijkste zoekresultaat staat dan meteen bovenaan. Met DigiD kunt u dan ook meteen overigens aangeven hoeveel honden u heeft. Geen formulieren meer aanvragen, maar makkelijk online. Net zoals u heel veel dingen online kan regelen tegenwoordig.

Ook kunt u via de website een digitaal kaartje sturen naar vrienden, familie of kennissen. En als u zo'n e-card verstuurt, maakt u automatisch kans op een ballonvaart. Eind januari zal één naam van de verzenders van zo'n kaartje na loting naar voren komen en die wint een tochtje in een luchtballon.