Gedupeerde firma schrijft beloning uit

16/12/2008 12:29

NGE (Europe) NV

Gedupeerde firma schrijft beloning uit

Op donderdagavond 27 november laatstleden, omstreeks half 8, werd een FEDEX voertuig langs achter aangereden door een donkere wagen. Dit gebeurde op de Woluwelaan nabij de Decockstraat te Machelen. Ter hoogte van de Watermolenstraat zette de bestuurder van FEDEX zijn voertuig aan de kant om de schade te bekijken. Op dat ogenblik werd hij overmeesterd door 3 gewapende mannen van Noord-Afrikaanse origine die hem geboeid in de laadruimte plaatsten en met het voertuig verder reden tot aan de Holidaystraat in Machelen. Daar lieten ze de wagen en het slachtoffer achter. De gangsters maakten een partij oude gouden munten buit ter waarde van ongeveer 1 miljoen EURO.

De firma aan wie de munten toebehoren schrijft een nog nader te bepalen beloning uit aan eenieder die kan zorgen voor een gouden tip die een volledige recuperatie van de munten tot gevolg heeft.

U kunt hiervoor contact opnemen op het telefoonnummer 02-2896550 tijdens de kantooruren. Alle oproepen en nuttige informatie worden met discretie behandeld!

Alle tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be of op het gratis nummer 0800-91119

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel