Gemeente Zoetermeer


* De langste kerstmarkt in Zoetermeer

kerstmarkt Het is bijna Kerst en daar hoort in onze stad een Stadskerstboom bij en een lange kerstmarkt met veel lichtjes, chocolademelk, poffertjes, kerstliedjes en kerstmannen. Op 16 december ontsteekt burgemeester J. Waaijer om 18.30 uur de ruim 800 lampjes van de Stadskerstboom en begint om 19.00 uur Kaarsjesavond in de Dorpsstraat.
Op woensdag 17 en donderdag 18 december is de langste kerstmarkt van Zoetermeer met ruim 200 verlichte kerstkramen. De weerkaatsing van de lichtjes op het water geeft een warme betoverende kerstsfeer. Er is van alles te zien, te horen en te beleven. Tussen 13.00 uur en 21.00 uur vinden op diverse plaatsen verschillende optredens plaats van koren, lopende kerstbandjes, fanfare orkest Kunst en Vriendschap, zingende kerstmannen en standwerkers. Er is een kerstcarrousel op de Markt, een springkussen op het Stadhuisplein en u kunt een ritje maken in een arrenslee. Afgesloten wordt op 18 december met een spectaculaire vuurwerkshow langs het Marseillepad om 19.30 uur.

Klik op een van de onderstaande dagen voor het hele programma:

Dinsdag 16 december: Stadskerstboom en Kaarsjesavond

Woensdag 17 december: De langste kerstmarkt in Zoetermeer

Donderdag 18 december: De langste kerstmarkt in Zoetermeer

Zie hier ook de kerstflyer en poster (PDF-bestanden).

De kerstmarkt is mogelijk gemaakt door samenwerking met: Gemeente Zoetermeer, Winkeliersvereniging Stadshart, Winkeliersvereniging Dorpsstraat, Floravontuur Promotie Zoetermeer, HABO/GWW BV CTB Haaglanden, Sita Riool Services, Signa Terra.

De langste kerstmarkt in Zoetermeer