Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Win een weekend Winter Efteling tijdens de sprookjesweek in Afrikaanderwijk!

Wie de komende tijd prinsessen en heksen tegenkomt op het Afrikaanderplein moet niet gek opkijken. Een week lang wordt het Afrikaanderplein omgetoverd tot een echt sprookjesplein met schaatsbaan! Van woensdag 17 tot en met dinsdag 23 december kunnen bezoekers de wondere sprookjeswereld van het Afrikaanderplein beleven. Iedere dag zijn er sprookjesactiviteiten, workshops, kan er vrij geschaatst worden op de ijsbaan, zijn er verhalenvertellers, muziek en dans uit verschillende culturen en is er betoverend lekker eten en drinken. Genoeg te zien en te beleven dus!

Prijsvraag
Winkeliers in de Afrikaanderwijk hebben voor de sprookjeswijk de eigen etalages sprookjesachtig versierd. Hiermee maakt u kans een prachtige prijs te winnen, namelijk: een weekend Winter Efteling voor vier personen!

Martin van der Burght, voorzitter van de ondernemersvereniging van de Winkeldriehoek Afrikaanderplein, vertelt hoe de wedstrijd in z'n werk gaat. Van der Burght: "Kunstenares Ivy Jugooa uit de Afrikaanderwijk tovert de winkeletalages om tot in een sprookje. Om kans te maken op het weekendje Efteling moeten bewoners een wedstrijdformulier invullen. Hier vullen zij de namen in van de deelnemende winkeliers én de namen van de sprookjes die in de etalages van die winkels zijn uitgebeeld. Als u het formulier in de winkel inlevert en hier minstens 10 euro uitgeeft, dan ontvangt u zelfs een gratis de cd van het sprookje 'Amina en de wonderlamp'. Dit is een sprookje dat zich afspeelt op het Afrikaanderplein.

Naast de hoofdprijs en de gratis cd's is er ook een tweede en een derde prijs: twee goedgevulde, met veel leuks en lekkers uit winkels van de Afrikaanderplein. Tijdens de afsluiting van het sprookjesplein op dinsdag 23 december maken we alle winnaars bekend Een kleine tip: als u niet zeker weet om welk sprookje het gaat, vraag het dan even in de winkel na!

Wedstrijdformulieren
De inschrijfformulieren zijn vanaf 17 december verkrijgbaar bij de deelnemende winkels. De winkels zijn te herkennen aan de sprookjesachtige etalages en aan de posters met de actievoorwaarden. Wilt u meer weten over de actie? Vraag dan tijdens de sprookjesweek aan de deelnemende winkeliers om informatie of kijk op de site www.afrikaanderplein.nl Hier vindt u ook het volledige programma van het sprookjesplein.

Flyer Sprookjesplein