Gemeente Enschede

Gezellige kerstmarkt in Hogeland

Op woensdag 17 december van 17.30 tot 20.00 uur wordt er een kerstmarkt gehouden op het schoolplein van de Willem Wilminkschool aan de Daalweg 32. Na het succes van vorig jaar en de vele positieve reacties, wordt deze kerstmarkt voor de tweede keer georganiseerd.

Bijzonder is dat de scholen Drakensteyn, Willem Wilmink en Alfonsus, Alifa, de activiteitencommissie Zuid-Oost, speeltuin 't Varvik, kinderboerderij Wooldrik, Scouting Ariënsgroep, Kinderopvang SKE Wooldrik en stadsdeelbeheer Oost hun medewerking verlenen.

Kinderen zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Liedjes worden ingestudeerd, verhalen bedacht en geschreven en kerstspullen gemaakt. Daarnaast staan er woensdag diverse eettentjes op het schoolplein, klinkt de midwinterhoorn en zingt het kinderkoor. Verder zijn er kerstspullen te koop en is de Kerstman aanwezig. Er is ook een levende kerststal en een verrassingskerstboom te zien. Kortom er is van alles te beleven.

Iedereen is welkom om woensdag 17 december de kerstman een hand te komen geven en over de gezellige kerstmarkt te wandelen. Dit kan vanaf 17.30 tot 20.00 uur op het schoolplein van de Willem Wilminkschool aan de Daalweg 32.

Geplaatst: 12 december 2008.

12 december 2008