Gemeente Dronten


16-12-2008

Inloopavond Wisentzone De Gilden

De civieltechnische en groentechnische uitwerkingsplannen voor de Wisentzone in woonwijk De Gilden zijn klaar. Om de plannen te presenteren organiseert de gemeente Dronten een inloopavond.

Op woensdagavond 17 december aanstaande kunt u van 19.00 21.00 uur de plannen bekijken in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

Inhoud

Tijdens de inloopavond is het mogelijk om vragen te stellen over civieltechnische zaken. Op onder andere vragen als Wat wordt de breedte en de kleur van de rijweg en Is er wel of geen trottoir aanwezig, krijgt u een antwoordt. Ook kunt u zien waar de lichtmasten komen te staan. Daarnaast kunt u de plannen bekijken voor de groentechnische uitwerking van de Wisentzone. Waar komen bijvoorbeeld de bomen en wat zijn het voor bomen? Komen er struiken of wordt het gras? Dit zijn zaken die op deze avond beantwoordt worden. Ook de planning van de werkzaamheden komt aan bod.

Aandachtspunt

Tijdens de inloopavond wordt de invulling van de bosstrook achter de Sint Margarethagilde niet besproken. Dit is een apart te volgen traject waarover u in een later stadium wordt geïnformeerd. In dit traject komt ook het spelen in de Wisentzone aan de orde.

Informatie

Hebt u vragen over deze avond dan kunt u contact opnemen met Jolanda Scholten, afdeling Ondersteuning en Advisering/Communicatie, tel. (0321) 388 245.