Automatiekketen collecteert voor het goede doel via snackautomaten

17/12/2008 09:39

FEBO Beheer BV

De doneerautomaat van Febo

De aankomende periode zal Febo de Lekkerste..! 10 van haar loketautomaten in de vestiging op de Arenaboulevard als doneerautomaten inrichten. Klanten kunnen dan naast hun snack een donatie doen in een automaat. Ze werpen geld in en "trekken" een kaartje uit de automaat waarmee hun donatie bevestigd wordt.

De opbrengst gaat naar de actie "Een vluchteling is nergens zonder jouw hulp" van 3FM Serious Request.

"De helft van de snackautomaten aan de Arenaboulevard wordt uitsluitend gebruikt om de drukke uren op te vangen rond voetbalwedstrijden, concerten en evenementen in de Amsterdam Arena", aldus Jorrit van der Heide, als franchisemanager bij de Febo organisatie werkzaam. Ook in andere Febo vestigingen zullen de doneerkaartjes in de automaten te vinden zijn. "Regelmatig zijn niet alle 8 de vakjes van een automaat met snacks gevuld, om de kwaliteit te kunnen garanderen. Op die lege plekken zetten de vestigingen gedurende deze actie de doneerkaartjes", aldus van der Heide.

Febo verwacht met de actie rond de EUR 10.000,-- op te halen. Donateurs kunnen via www.febo.nl deelnemen aan het Febo Memoryspel en maken daarmee kans op mooie prijzen, waaronder een aantal LCD televisies.





http://www.febo.nl