Deelgemeente Charlois Rotterdam

Grote Kerstbomenactie in Charlois

Oké, uw kerstboom siert waarschijnlijk net uw huiskamer. Maar wat te doen na de kerst? Als de boom zijn beste tijd heeft gehad en zijn naalden gestaag laat vallen?

Eind december zullen schoolkinderen bij u aanbellen en om uw kerstboom vragen. Want de deelgemeente Charlois organiseert voor hen een grote Kerstbomenactie met fraaie prijzen: elf Nintendo DS spelcomputers en elfmaal het Lama-spel (Spel van het Jaar 2008).

Op 29, 30 en 31 december kunnen kinderen kerstbomen inleveren bij diverse inzamelpunten. Voor elke ingeleverde kerstboom krijgen zij 0,50 cent én een lootje waarmee zij kans maken op een Nintendo DS of het Lama-spel. De winnende lotnummers worden half januari bekend gemaakt. Ingeleverde kerstbomen worden ter plekke versnipperd en afgevoerd.

Binnenkort valt bij u een folder in de brievenbus met de inzamelpunten en meer informatie over deze actie. Deze folder wordt ook op scholen verspreid. Verder leest u er de komende weken meer over in deze krant en in Maasstad City Zuid.

Heeft u kinderen van ca. 12 jaar in uw gezin of uw nabije omgeving? Vertel hen dan over deze actie. U helpt hen aan een extra zakcentje én aan een kans op een fraaie prijs. Verder ook niet onbelangrijk- voorkomt u dat na de kerst kerstbomen overal op straat rondslingeren.

En heeft u na de kerst een oude kerstboom in de aanbieding? Gooi m niet zomaar weg maar geef m vooral mee aan uw (buur)kinderen!