Gemeente Binnenmaas

Verandering openingstijden politiebureaus

De politie verandert vanaf 1 januari 2009 de openingstijden van de twee bureaus in de gemeente Binnenmaas. Reden van deze verandering is dat de nieuwe tijden dan aansluiten op de openingstijden bij het gemeentehuis in Maasdam. Zo is het politiebureau, gevestigd in het gemeentehuis aan de Sportlaan 24 in Maasdam, vanaf volgend jaar van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 12.00 uur. Dat betekent dat de openingstijden voor het bureau aan de Hendrik Hamerstraat 155a in s-Gravendeel verschuiven naar de middag. Dit bureau is dus vanaf 1 januari 2009 van maandag tot en met vrijdag open van 13.30 tot 16.00 uur.

Met deze nieuwe openingstijden kunnen bezoekers van het gemeentehuis Binnenmaas ook direct terecht bij de politie en hoeven zij niet meer op een ander tijdstip terug te komen.

Als u aangifte wil doen is het altijd verstandig even te bellen voor het maken van een afspraak. Buiten de openingstijden van de twee bureaus in de gemeente Binnenmaas is de politie bereikbaar via het telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief) en het districtsbureau van de politie aan de Spuidijk 4 in Oud-Beijerland is 24 uur per dag open.