Gemeente Appingedam

CWI/UWV/ISD Noordoost

Sluiting Werkplein Feestdagen en betalen uitkeringen

Werkplein Eemsdelta (CWI, UWV en ISD Noordoost) sluit op 18 december 2008 om 15.30 uur en 24 december 2008 om 16.00 uur.

Werkplein is gesloten op 25 en 26 december 2008 (kerstdagen). In de week daarna is Werkplein Eemsdelta alleen geopend op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 (let op: na 16.00 uur gesloten) december 2008. De uitkeringen van december 2008 worden 22 december overgemaakt.

Meer informatie over onderstaande banen staat op www.isdnoordoost.nl pagina Projecten Leren en Werken. Of bel naar de heer Bulthuis bij ISD Noordoost, Werkplein Eemsdelta. Hij is elke werkdag van 9.00-11.00 uur bereikbaar. Telefoon 0596-63935.

Aan het werk

U hebt een WWB-uitkering, u wilt werken, maar weet niet goed wat voor werk en hoe dat aan te pakken? Dan is het project âDetachering en Uitstroom" van ISD Noordoost iets voor u.

Servicebuschauffeur worden bij Arriva
Zorgt u er voor dat onze regio bereikbaar blijft met openbaar vervoer? Arriva zit te springen om servicebuschauffeurs. Een mobiele, interessante en dynamische baan op de bus in deze regio. Er is plaats voor mensen met een WWB-uitkering die al werkend en lerend opgeleid worden tot servicebuschauffeur.

Klussenteam
U werkt (ook) graag in de buitenlucht? Dan kunt u direct aan de slag in de gemeente Delfzijl.

Mensen van staal gezocht
ISD Noordoost zoekt samen met Brug naar Werk âaanpakkersâ met een WWB- uitkering die een opleiding tot bijvoorbeeld lasser of constructiebankwerker willen volgen en werkervaring willen opdoen.

Supermarktmedewerker
Een baan met veel toekomstmogelijkheden voor klanten van ISD Noordoost met een WWB-uitkering. Bij supermarkt Support & Co in Holwierde kunt u in een leuke werksfeer leren wat er komt kijken bij het werken in een supermarkt.

Gewijzigd op: 17-12-2008