Universiteit Nyenrode

KPMG en Nyenrode Business Universiteit gaan het financiële professionals gemakkelijker maken om de noodzakelijke PE-punten te vergaren.

KPMG en Nyenrode starten PE-café
Hiertoe hebben zij het PE-café in het leven geroepen. Het PE-café is een einde middag bijeenkomst die financiële professionals zoals registeraccountants, registercontrollers, register EDP-auditors en accountant-administratieconsulenten in staat stelt 'en route' de verplichte PE-punten behalen.

Het PE-café vindt een aantal keren per maand plaats aan het einde van de dag. Tijdens iedere bijeenkomst wordt een actueel en vakinhoudelijk thema behandeld. De bijeenkomsten duren gemiddeld twee uur. De financiële professional is vrij in de keuze van zowel locatie als tijdstip. Deelname aan een PE-café levert twee PE-punten op volgens de normen van het NIvRA. Voor de overige beroepsorganisaties is de puntentoekenning afhankelijk van de respectievelijke reglementen.

Inmiddels heeft als try-out een zestal bijeenkomsten plaatsgevonden en wordt het programma voor 2009 voorbereid. Meer informatie over de nieuwe serie bijeenkomsten is vanaf januari 2009 te vinden op www.pecafe.nl en www.nivra-nyenrode.nl.


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling PE/EE (0346-29 5853).