Gemeente Bernheze


Verkeersbrigadiers beter zichtbaar

Buurtcoördinator Wim Kluessjen demonstreert de nieuwe schijnwerper De gemeente Bernheze en Veilig Verkeer Nederland afdeling Maasland reikten op 11 december 2008 schijnwerpers uit aan de zeven scholen die zorgen voor brigadiers op gevaarlijke oversteekplaatsen.

Om hun werk goed te kunnen doen moeten verkeersbrigadiers goed zichtbaar zijn voor alle verkeersdeelnemers. Op 11 december 2008 reikte de heer J. Hagen van Veilig Verkeer Nederland elk van de zeven `brigadierscholen' twee schijnwerpers uit. Wethouder F. van de Ven voegde daar voor de coördinatoren van de brigadiers een fles wijn aan toe.

Zeven scholen in de gemeente Bernheze werken met brigadiers. De brigadiers zorgen er elke dag weer voor dat kinderen veilig kunnen oversteken op weg naar school. De gemeente heeft veel waardering voor hun vrijwillige inzet. De scholen kunnen nog best een paar brigadiers gebruiken om gedurende 20 minuten per week mee te werken aan een veilige omgeving. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit werk, dan kunt u zich bij een van de scholen melden.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket