Programma De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy rond

17/12/2008 14:24

One & Only Productions B.V.

Krezip , Alain Clark, Voicst, Pete Philly & Perquisite en Trijntje Oosterhuis zijn de laatste namen die kunnen worden toegevoegd aan het lijstje optredende artiesten tijdens De vrienden van Amstel LIVE! dat eind januari zal plaatsvinden in Ahoy te Rotterdam. Eerder hebben Jeroen van der Boom, Racoon, Boeijen-Hofstede-Vrienten, Boudewijn de Groot, VanVelzen en de 3JS hun medewerking toegezegd. De presentatie van De vrienden van Amstel LIVE! ligt wederom in de vertrouwde handen van Ellen ten Damme.

Na ruim elf jaar hebben de bandleden van Krezip besloten ieder hun eigen weg te gaan. Maar voordat het doek definitief valt, treden zij op tijdens De vrienden van Amstel LIVE! Krezip behoort al jaren tot de top van de Nederlandse pop/rock scene. Opgericht als schoolband debuteerde het Tilburgse vijftal in 2000 verpletterend met 'Nothing Less'. Ze scoorden grote hits met 'Won't Cry' en 'I Would Stay'.

Singer/songwriter Alain Clark is al tien jaar actief als muzikant. Het afgelopen jaar is hij op grote schaal doorgebroken met de hitsingles: 'Father and friend', 'Blow me Away' en 'This Ain't Gonna Work'. Als een van de weinige Nederlandse artiesten heeft Alain een buitenlands platencontract in de wacht weten te slepen.

Trijntje Oosterhuis is de topvocaliste van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch, maar is ook zeer succesvol als solozangeres. Dat blijkt o.a. uit haar nominatie voor een Grammy Award, de belangrijkste muziekprijs ter wereld. Trijntje ontvangt deze nominatie voor haar nummer 'Alfie', dat op de CD 'The Look of Love' staat. Deze plaat maakte ze samen met Burt Bacharach en is opgenomen met het Metropole Orkest.

De uit drie personen bestaande band Voicst (vaak omschreven als ADHD-Rock) bracht hun tweede album "Tale of Two Devils" uit in januari van dit jaar. Hiervoor hadden ze veel succes met het album "11-11" waarmee ze tourden in binnen- en buitenland. Voicst zette een gedenkwaardig optreden neer tijdens Pinkpop 2008 en stond een maand later met Kane in de Rotterdamse Kuip. Op dit moment werkt zanger Tjeerd Bomhof samen met zangeres Anouk aan materiaal voor haar volgende album.

Pete Philly & Perquisite is misschien wel één van de meest interessante en populaire Hip Hop acts van Nederland op dit moment. In 2007 bracht het duo het album 'Mystery Repeats' uit en deze kwam in de charts direct op nummer 2 binnen. Een nieuw record waarbij ze 50 Cent en Kanye West ver achter zich lieten. In het verleden speelden ze op prestigieuze festivals zoals Lowlands, Sonar en het North Sea Jazz en wonnen ze o.a. de Zilveren Harp.

De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam vindt plaats van 22 t/m 25 en 28 t/m 31 januari 2009.

Voor de kaartverkoop kan iedereen terecht bij Ticket Service via:


- Telefoon: 0900-300 1250 (45 cpm)


- 151 grotere postkantoren


- 36 GWK stationskantoren


- 12 grotere VVV-kantoren


- 100 Free Record Shops


- www.ticketservice.nl en


- de bekende voorverkoopadressen

De entree voor het concert bedraagt: Euro 45,- / Euro 48,- / Euro 49,50 (excl. reserveringskosten). Zaal open: 18.30 uur. De aanvang van de show is 20.15 uur.

De laatste info over De vrienden van Amstel LIVE! is te lezen op: www.vriendenvanamstel.nl





http://www.vriendenvanamstel.nl