Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Opening Groene Duim Toermalijn

Dankzij het initiatief van bewoners, Vestia, basisschool de Globetrotter en de gemeente Rotterdam heeft Afrikaanderwijk er een mooie binnentuin bij. De binnentuin van het gebouw de Toermalijn aan de Hillekop is opgeknapt en werd vrijdag 12 december door dagelijks bestuurder van de deelgemeente Feijenoord, Rene Kronenberg en twee leerlingen van de Globetrotter officieel geopend.

Het binnenterrein is een plek geworden waar bewoners elkaar in een groene omgeving kunnen opzoeken en kinderen en kleuters van de Globetrotter veilig en naar hartenlust kunnen spelen. Het opknappen van het binnenterrein heeft een Groene Duim gekregen.

Bewoners kunnen via de Groene Duim van de gemeente Rotterdam een geldbedrag ontvangen om hun plan voor de buitenruimte uit te voeren. Hiermee wil de gemeente Rotterdammers helpen, die hun straat en binnenterrein aantrekkelijker willen maken. De beste ideeën worden beloond met een Groene of Kleine Duim. Voor de voorwaarden en meer informatie kunt u kijken op www.groeneduimen.nl.

René Kronenberg knipt lint met twee kinderen

Foto: deelgemeente Feijenoord