Politie Amsterdam-Amstelland



Politie op zoek naar informatie Selvion Dwight Verweij / Oostersekade (17/12/08)

De politie is op zoek naar informatie over de laatste uren van de 29-jarige Selvion Dwight Verweij. Hij werd op maandag 17 november levenloos en naakt aangetroffen in het water van de Oostersekade in Amsterdam. Na sectie kon zijn identiteit worden vastgesteld. Ook werd duidelijk dat er geen sprake is van een misdrijf. De exacte doodsoorzaak is echter nog niet geheel duidelijk, mogelijk is er sprake van verdrinking. Daarom schakelt de politie de hulp van de burger in. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets kunnen zeggen over de laatste uren van het slachtoffer.

Verweij, die op zaterdag 8 november voor het laatst werd gezien, droeg witte Lacoste sportschoenen met klittenband, een zwarte of donkergroene gewatteerde Armani-jas, een blauwe spijkerbroek en een zwarte trui. De vragen die de politie heeft zijn: - Wie heeft hem rond die datum gezien of gesproken?; - Was er iets bijzonders met hem?; - Wie weet waar bovengenoemde kleding is?; - Waar verbleef hij?; - Wie heeft andere relevante informatie over Selvion Dwight Verweij? Iedereen die informatie heeft over Verweij wordt verzocht contact op te nemen met politienummer: 020 - 559 2100
Nieuw hoofd communicatie Amsterdam-Amstelland / (17/12/08)

De politie Amsterdam-Amstelland heeft Yvette Moll benoemd als hoofd communicatie. De 43-jarige Yvette Moll volgt Peter van der Maat op, die met ingang van 19 januari Hoofdredacteur wordt van NCRV's Netwerk.

Yvette Moll studeerde bedrijfskunde aan Nijenrode en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de communicatiesector. Vanaf 1990 was zij acht jaar lang Manager Communicatie van McDonald's Nederland. De afgelopen tien jaar werkte ze als interim-communicatiemanager, onder meer bij Air Miles, Houthoff Buruma, het ROC van Amsterdam, Holland Casino, De Brauw Blackstone Westbroek, en het meest recent als interim vice-president corporate communications bij Tom Tom. Ze neemt per 6 januari de taken van Van der Maat over.