Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Date in the Dark op 17 december: Welk spel speel jij?

Utrecht, 10 december 2008 - De koude decemberdagen zijn weeer aangebroken... Het Louis Hartlooper Complex organiseert daarom op woensdag 17 december een kersteditie van Date in the Dark. Doel van de structurele avond is gezelligheid en ontmoetingen. Na ontvangst met een welkomstdrankje is de film Life of Brian te zien. De film is een parodie op de gevolgen die een verkeerde interpretatie van de bijbel teweeg kunnen brengen. Na afloop is het tijd voor alle bezoekers om een spel te spelen... Welk spel speeel jij? Kom naar Date in the Dark en wie weet ontmoet je wel die ene …

Life of Brian
Brian uit Nazareth is een normale joodse jongeman die zo'n 2000 jaar geleden toevallig één stal verder werd geboren dan Jezus Christus. Gedreven door zijn afkeer van de Romeinen, sluit hij zich aan bij het Judean People's Front - of is 't toch het People's Front of Judea? Door een ongelukkig toeval wordt de onbenullige Brian aangezien voor een profeet, die al gauw een behoorlijke schare volgelingen achter zich aan krijgt. Hoe meer Brian het volk probeert duidelijk te maken dat hij níet de Messias is, des te meer geloven ze het tegendeel. Weliswaar tegen wil en dank, wordt Brian door de bevolking als een verlosser van de joden gezien en dat zint de Romeinen helemaal niet.

Over de filmreeks Date in the Dark
Het Louis Hartlooper Complex organiseert maandelijks Date in the Dark; een filmavond waar gezelligheid, humor, muziek en (vrij)blijvende ontmoetingen centraal staan. Een vrolijke filmavond waar je gerust alleen of met vrienden naar toe kunt komen. Bovendien kom je er onder het genot van een drankje en hapje, in onze sfeervolle besloten ruimte, misschien wel een filmpartner tegen. De maandelijkse avonden hebben een wisselend thema, met daarbij passend een speciale film en/of activiteit.

Programma 17 december
19:00 uur: Ontvangst in Das Kabinett met welkomstdrankje
19:30 uur: Vertoning Life of Brian
21:00 uur: Tijd voor een spelletje, drankje en gezelligheid in Das Kabinett

Woensdag 17 december
Date in the Dark: Life of Brian | vanaf 19:00 uur
¤ 12,50 / ¤ 11,50 (OV CJP 65+ U-pas), incl. l. welkomstdrankje en borrelhapje
Reserveren: 030 2320450 (aanbevolen)
Dresscode: Zwart & Rood

Volgende data: 21 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni.
Meer informatie: www.hartlooper.nl