Ingezonden persbericht


Persbericht

16 december 2008

Geniet van de winter in Sittard met VVV Zuid-Limburg In kerstperiode diverse nieuwe arrangementen en acties bij de VVV Limburg Winkel te Sittard-Geleen

Het is kerst in Sittard-Geleen! Tot en met zeven januari staat de historische binnenstad geheel in het teken van de winter. Natuurlijk mag VVV Zuid-Limburg dan niet achterblijven. De afgelopen periode is door VVV Zuid-Limburg hard gewerkt aan het recreatieve aanbod in de stad. In nauwe samenwerking met diverse (horeca)ondernemers heeft VVV Zuid-Limburg enkele typische Sittardse winterse arrangementen en kerstacties samengesteld die meer dan de moeite waard zijn. Alle acties zijn te boeken via de VVV Limburg Winkel aan de Rosmolenstraat nummer twee te Sittard. Tevens is samen met Reclamebureau Magenta speciaal voor deze activiteiten een flyer ontwikkeld waarop het gehele kerstaanbod overzichtelijk bij elkaar staat. Deze flyer is vanaf dinsdag 16 december verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers en de VVV Vestigingen in de Westelijke Mijnstreek.

> Zittesje Kristoch: De Zittesje Kristoch voert u (individueel) langs alle bezienswaardigheden in het historische centrum van Sittard. Via de routebeschrijving komt u bij het eindpunt van de route; de historische markt. Gedurende de tour kunt u genieten van een overheerlijk kersthapje bij één van de deelnemende horecagelegenheden. Reserveren niet verplicht. Prijs: E 6,- p.p.

> Aovend Kris Wanjeling: De Aovend Kris Wanjeling voert uw groep (op 20-12 en 03-01 vanaf 19.00 uur, min. 10 pers.) onder begeleiding van een gids langs alle prachtige plekjes die de historische binnenstad rijk is. Aan het eind van de route (duur 1,5 uur) wordt u gastvrij ontvangen bij één van de deelnemende horecagelegenheden in historisch Sittard! Het arrangement dient uiterlijk vrijdagavond (voor 16.00 uur) de dag voorafgaande aan de wandeling gereserveerd te worden. Uiteraard is individueel aanmelden ook mogelijk. Prijs: E 7,50 p.p.

> Krismes Oetvuiering: 'Loupentaere Hepkes Pruive in Zittard': Geniet in december van de speciale wintereditie van dit culinaire arrangement. Laat u verrassen door de vele bezienswaardigheden en de aangeboden culinaire hapjes die Sittard u te bieden heeft. Speciaal in de wintermaand zult u een echt winterhapje proeven. Reserveren is verplicht. Prijs: E 10,- p.p.

> Limburgs Kerstcircus: Het Limburgs Kerstcircus is vanaf 20 december tot en met 4 januari te zien in Sittard-Geleen, locatie Haspelsestraat. Tien internationale topacts vanuit alle hoeken van de wereld treden op tijdens alweer de 4e editie van dit festijn. Ook dit jaar presenteert het grootste kerstcircus van Limburg een nieuw programma, afgestemd op de gehele familie en staat garant voor een weergaloze show van ruim 2 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Limburg Winkel Sittard. Prijs: vanaf E 13,- p.p.

> Zittesj Kriskado: Speciaal tijdens de feestmaand stelt VVV Zuid-Limburg een kerstpakket samen dat enkel bij de VVV Limburg Winkel Sittard verkocht wordt. Het pakket staat uiteraard geheel in het teken van kerst en Sittard! Uniek om weg te geven als kerstcadeau of relatiegeschenk. Verkoopprijs van E 23,- voor E 19,95 per stuk

Meer informatie
De speciale Sittardse kerstacties zijn van maandag t/m zaterdag te koop bij de Limburg Winkel Sittard en de informatie- en reserveringsafdeling van VVV Zuid-Limburg. Alle genoemde acties en arrangementen zijn geldig tot en met 7 januari 2009. Voor meer informatie en/of reserveringen betreffende de diverse recreatiemogelijkheden in de Westelijke Mijnstreek kan contact opgenomen worden met de Afdeling Informatie & Reserveringen, de Limburg Winkels, VVV-vestigingen, VVV-servicepunten of via de digitale VVV-shop van VVV Zuid-Limburg via de website www.vvvzuidlimburg.nl, email: info@vvvzuidlimburg.nl of 0900-555 9798 (E 1,- p.g.).

***

Ingezonden persbericht