Ingezonden persbericht




PERSBERICHT
Amsterdam, 16 december 2008

GIVE YOUR SOUL A BREAK!

Als je behoefte hebt je batterij op te laden, je baan of relatie te overdenken, je lichaam op te schonen of een burn-out te voorkomen, dan is er nu een nieuwe bestemming: www.happysoultravel.nl.

Op deze site vind je een selectie van bijzondere inspiratiereizen waarbij aandacht voor jezelf centraal staat. Bijvoorbeeld een yogaretraite op Bali, een stiltereis in de woestijn van Jordanië, een meditatiecursus op een zeiljacht op de Middellandse Zee of -dichter bij huis- ayurvedisch kuren in Twente. Dit aanbod blijft groeien doordat het Happy Soul Travel-team continu op zoek is naar nieuwe, unieke inspiratiereizen. Een deel van de inkomsten gaat naar een goed doel, waardoor jouw happy soul ook bijdraagt aan de happy soul van een ander. Dit jaar zijn dat de Tibetaanse (wees)kinderen die worden opgevangen op scholen in Dharamsala, India.

Happy Soul Travel is een initiatief van reisjournaliste Monique Jansse. "Al jaren schrijf ik over reizen en persoonlijke ontwikkeling, voor verschillende bladen en kranten. Ook heb ik reisgidsen samengesteld over wellness en onthaasten. Veel mensen uit mijn omgeving vragen me daarom of ik nog een mooie yogareis, stilteretraite, kuuroord of een andere inspiratiereis kan aanraden. En zo ontstond het idee voor deze website. Elke reis is zorgvuldig gekozen en getest. Dat scheelt een hoop zoekwerk voor anderen in het vaak ondoorzichtige aanbod."

Kijk voor meer informatie op www.happysoultravel.nl of bel 020-4123086.