Ingezonden persbericht


TrustAlert en F5 zorgen samen voor flexibele en gecontroleerde applicatietoegang

TrustAlert treedt toe tot Technology Alliance Program F5

Soesterberg, 17 december 2008 â¤* TrustAlert, een Nederlands softwarebedrijf en leverancier van oplossingen voor gecontroleerde applicatietoegang, sluit zich aan bij het Technology Alliance Program (TAP) van F5 Networks. Door samen te werken met F5, de wereldwijde marktleider in Application Delivery Networking (ADN), krijgt TrustAlert de beschikking over de technologieoplossingen en resources van F5. Klanten profiteren hierdoor van de gecombineerde inzet van de oplossingen van TrustAlert en F5.

'TrustAlert richt zich op het aanbieden van unieke oplossingen voor gecontroleerde toegang. De TrustAlert-oplossing voor gecontroleerde toegang is geschikt voor elke branche die voor de uitdaging staat om controle te houden over de toegang tot zakelijke IT-systemen door interne en externe gebruikers', zegt Marco Sonnega, COO en medeoprichter van TrustAlert. 'Onze klanten waarderen onze toewijding als het gaat om eenvoudig te implementeren en kosteneffectieve oplossingen voor gecontroleerde toegang. Door onze technologie af te stemmen op die van F5, kunnen we onze oplossing bundelen met de F5 FirePass SSL VPN-apparatuur en andere ADN-oplossingen. De samenwerking met F5 biedt ons kansen en resources om een extra toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten.'

F5-klanten kunnen met de oplossingen voor gecontroleerde applicatietoegang van TrustAlert verschillende opties instellen voor veilige toegang, Single Sign-On, apparaatgebonden authenticatie en één-keer-per-dag-authenticatie. De F5-producten zijn intuïtief en eenvoudig te integreren met de TrustAlert-oplossing. Het Technology Alliance Program van F5 dient als platform voor continu overleg over innovatie en interoperabiliteit tussen F5 en TrustAlert.

'F5 is erg verheugd dat TrustAlert is toegetreden tot het Technology Alliance Program', zegt Jan Hornqvist, Regional Director voor Noord-EMEA bij F5 Networks. 'We leggen de lat hoog als het gaat om samenwerking met partners. We zoeken bedrijven die strategisch bijdragen aan onze organisatie èn aan die van onze klanten. Met dynamische partnerships met technologieleiders in aangrenzende markten helpen F5-gebruikers de waarde van hun applicatieleveringsysteem te verhogen en laten gedeelde klanten vertrouwen op interoperabiliteit en optimale prestaties. Zo ook bij F5 en TrustAlert.'

####
Over TrustAlert
TrustAlert is wereldwijd marktleider in oplossingen voor gecontroleerde applicatietoegang. Met TrustAlert hebben gebruikers de ultieme controle over hun netwerk, applicaties en budget. De organisatie biedt een eenvoudige en veilige manier om alleen de juiste mensen toegang te verschaffen tot bepaalde informatie en omgevingen. TrustAlert verbetert de netwerkbeveiliging, ongeacht het gebruikte systeem. Verbeterde beveiliging vermindert het risico op juridische problemen en compliance-overtredingen. Meer informatie: www.trustalert.com.

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking. Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De toevoeging van intelligentie aan en beheerbaarheid van het netwerk zorgt voor het offloaden van applicaties en optimaliseert de storagelaag voor data. Hierdoor breidt F5 de kracht van intelligente netwerken uit naar alle niveaus voor applicatiebeschikbaarheid. De uitgebreide F5-architectuur integreert applicatieoptimalisatie met applicatie- en netwerkbeveiliging op een intelligente manier en vergroot zo de applicatiebetrouwbaarheid. Meer dan 16.000 organisaties en serviceproviders vertrouwen hun applicaties toe aan F5-technologie. Het hoofdkantoor van F5 is gevestigd in Seattle, Washington (VS). F5 Networks is in Nederland gevestigd te Schiphol-Rijk. Meer informatie:www.F5.com.