Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 17 december 2008

Hikanoos Ltd. introduceert GhostDrive software voor 100% anoniem en veilig werken

100% mobiel, 100% veilig en 100% anoniem overal en op elke computer

Dagelijks wordt er ontzettend veel vertrouwelijke informatie via het internet verstuurd, waardoor het risico van diefstal of toegang voor onbevoegden enorm toeneemt. Persoonlijke documenten en informatie zijn vandaag de dag helaas nog te vaak toegankelijk voor derden. Om dit te voorkomen heeft het Amerikaanse bedrijf Hikanoos Ltd. een software ontwikkeld dat GhostDrive heet, welke diefstal van informatie voorkomt en persoonlijke gegevens beschermt. Om de GhostDrive te kunnen gebruiken moet de software op een USB stick worden geïnstalleerd. Na installatie is de USB-stick een volledig beveiligde computer met een complete selectie aan software, die men te allen tijde en in elke beschikbare computer kan pluggen om veilig en beschermd te kunnen werken. De GhostDrive software zorgt voor absolute mobiliteit, flexibiliteit en bescherming van de identiteit van de gebruiker. Data blijven altijd en overal 100% veilig en anoniem.

GhostDrive ­ Business Edition; uw digitale leven op een USB GhostDrive ­ Business Edition is een `digitale bodyguard'. Na installatie op een USB drive is het een volledig beveiligde computer uitgerust met een complete selectie software die ervoor zorgt dat je altijd veilig en beschermd op je eigen computer maar ook op andere computers kunt werken. Het biedt bescherming voor o.a. vertrouwelijke bedrijfsinformatie, financiële transacties en e-mails doordat de bestanden in een zwaar beveiligde digitale omgeving opgeslagen worden. GhostDrive verzekert de gebruiker bovendien dat hij kan communiceren via e-mail, chat of telefoon zonder dat een indringer dit kan traceren. Zelfs wanneer de USB stick onbeheerd gelaten wordt, is het alleen toegankelijk door de gebruiker zelf. Persoonlijke gegevens blijven dus altijd zeer goed beschermd. Sporen worden nooit ergens achtergelaten waardoor anonimiteit en dus veiligheid gewaarborgd is. GhostDrive kan gebruikt worden op Microsoft Windows XP en 2000/2003. In het eerste kwartaal van 2009 zal ook GhostDrive voor Vista geïntroduceerd worden.
Verkoopprijs: 89, -
Beschikbaarheid: reeds beschikbaar

Hikanoos Ltd.
Hikanoos Ltd. is een technologisch bedrijf dat zich al jaren specialiseert in Cutting Edge Security producten. Het bedrijf richt zich op communicatie en informatie technologieën die het leven extra beveiligen en verbeteren. Hikanoos zorgt met zijn producten en service voor vooruitstrevende technologieën die het beveiligen van persoonlijke documenten, informatie en communicatie mogelijk maakt. Door het creëren van een veilige omgeving waarin men kan werken en communiceren, vergroot Hikanoos zowel de individuele als de collectieve vrijheid. Door middel van de innovatieve technologieën van Hikanoos kunnen de klanten zichzelf en hun persoonlijke informatie beschermen. Voor meer informatie kijk op www.hikanoos.com.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht