Het Nationale Vanaf Vandaag Wordt Alles Weer Beter Diner


Kredietcrisis. Recessie. Gedecimeerde vermogens. Onrust en onvrede. Angst. Donkere wolken

Aerdenhout, 20081113 -- Is er dan helemaal geen hoop meer? Geen vertrouwen in de toekomst en volgende generaties? Hebben we onze toekomst achter ons liggen? De meeste depressies praten we ons zelf aan. En als iedereen in mineur is, dan ontstaat misschien een self-fulfilling prophecy en kunnen we `anderen' de schuld niet meer geven van het onvermogen. People With A View organiseert op woensdag 17 december 2008 dan ook het Nationaal Vanaf Vandaag Wordt Alles Weer Beter Diner. Een inspirerend diner met topsprekers die samen met u in debat gaan over hoe we de negatieve spiraal doorbreken.

Voor en tussen de gerechten spreken topdeskundigen over hoe de toekomst maakbaar is. Geen monologen, maar met volop interactie onderling en met de deelnemers.

Adjiedj Bakas, (bekend trendwatcher en auteur van het boek `The Future of Finance' dat dan net aan Nederlands Bank-president Nout Wellink is aangeboden) over trends, toekomst en realiteit. Bakas heeft een verrassende mening over verleden, heden en vooral de toekomst. Wat kunnen we leren, wat kunnen we verwachten, wat kunnen we veranderen?

Prof. Jaap van Duijn, (oud Robeco-bestuurder en buitengewoon hoogleraar in praktische aspecten van de beleggingstheorie aan de Universiteit van Amsterdam) over hoe mooi de economische en financiële toekomst kan zijn. Van Duijn heeft in zijn verschillende functies pieken en dalen elkaar zien afwisselen. Wat hij daaruit heeft geleerd wil hij graag delen.

Tom Duin (hoofd Compliance Fortis Bank Nederland) over hoe veranderingen binnen minuten elkaar op kunnen volgen en dat wat vandaag de waarheid is, morgen al weer achterhaald kan zijn. En omgekeerd.

Sterrendiner

Niet alleen de sprekers zijn sterren; ook het diner is van Michelin sterrenkwaliteit. Het diner wordt gehouden in Restaurant Latour van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een 5-gangen diner dat vergezeld wordt door een afgestemd wijnarrangement van wereldklasse.

De bijeenkomst begint om 17:00 uur met ontvangst en cocktails. Het diner start om 18:00 en duurt tot circa 22:30 uur. Met volop inzichten, discussie, wise cracks en handvatten om een stuk prettiger het nieuwe jaar in te gaan. Met hoop, visie en vertrouwen.

Inschrijven? www.peoplewithaview.com





Ingezonden persbericht