More then a X-mas song van Harry Loco


Finland (the song) de magische song

VRIES, 20081216 -- "as I walked this land step by step" zo start Harry Loco's nieuwe song. Het nummer beschrijft het mooie gebruik in Finland om met kerst waxinelichtjes te plaatsen op ieder graf, ter nagedachtenis van de overledenen.

Maar het nummer is meer, het verbindt de hemel met de aarde. De 1000 lichtjes op de begraafplaatsen zijn direct verbonden met de sterren in de nacht. Het unieke van het nummer is dat het drie lagen bevat. Het gaat over hoe Harry's eerste trip naar Finland verliep, de ontdekking van het onbedorven land, de frisse lucht. Maar onderwijl gaat het nummer over het leven zelf; als kind stap je onbevangen het leven in. De sixties Beatpainter Michael Bowen ondekte de derde laag; de spirituele weg van iedere mens; 1000 lights is ook je bovenste chakra. De single ligt vanaf morgen in een aantal platenzaken, de downloads zijn gestart.

Het eerste exemplaar van de CD zal op een nog nader te bepalen plaats overhandigd worden aan Johan Vlemmix. De opbrengst van de downloads gaan naar stichting UNDER THE IVY ;jong volwassenen met kanker. De stichters van UNDER THE IVY hebben dit jaar hun 27 jarige dochter , Sigrid, verloren aan de gevolgen van kanker. Sigrid zou juist deze periode met haar vader een reis maken naar..........Finland. De previews op YOU TUBE zijn inmiddels al meer dan 10.000 x bekeken. Volgende week vertrekt Harry naar Finland om het nummer daar te promoten.





Ingezonden persbericht