Groei Arron Group in stroomversnelling


WADDINXVEEN, 20081217 -- Binnen twee maanden na de invulling van de regio Gorinchem-Tiel heeft Arron Group in Roger Verberkt als franchisenemer een enthousiaste aanwinst gevonden voor de regio Nijmegen-Venlo.

Als franchisegever exploiteert Arron Group gratis consumptieautomaten met een uitgebreid assortiment vaste en vloeibare versnaperingen op basis van het full service concept Arron Vending. Speciaal voor scholen biedt Arron Fresh het concept van schoolcatering waarin sterk de nadruk wordt gelegd op gezonde voeding. Arron Koffie is de derde loot aan de Arron-stam met als taak het bedrijfsleven van een goede kop koffie te voorzien met een scala aan smaakmogelijkheden. Deze driedeling heeft in de loop der jaren bewezen een succesformule te zijn.

Roger Verberkt gaat zich inzetten om scholen, bedrijven en instellingen in de regio Nijmegen-Venlo te voorzien van een smakelijke lunch, snack, frisdrank of een warme kop koffie, thee of soep. Hij is jaren in de horeca actief geweest als kok en als barkeeper, dus het feit dat mensen van smaken verschillen is hem niet vreemd. Bij Arron Group heeft Roger de mogelijkheden gevonden om zijn vleugels uit te slaan want Arron Group biedt meer dan consumptie- en koffie-automaten. Met zijn achtergrond als horeca-kok komt zijn vakkennis goed van pas bij het `gezond-eten' thema voor scholen.

Op dit moment is er nog een aantal rayons vacant. Tot de komst van een energieke franchisenemer worden deze rayons door het hoofdkantoor geëxploiteerd. Bovendien heeft het hoofdkantoor een eigen "pilotrayon" waarin de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op hun bruikbaarheid worden getest.