NewLevel lanceert eerste Certified Ethical Hacker V6 Bootcamp


Motto Security trainingsaanbod NewLevel: `We TRAIN you to THINK like a HACKER'

DEN BOSCH, 20081217 -- NewLevel lanceert, als eerste IT opleider in Nederland, met ingang van maart 2009 een Bootcamp voor het behalen van het Certified Ethical Hacker certificaat. In 2 x 3 dagen wordt de cursist intensief voorbereid op het succesvol afleggen van het bijbehorende examen in de nieuwste versie 6. Met de Bootcamp trainingsvorm, garandeert NewLevel een hoog slagingspercentage voor haar cursisten.

Tijdens de Bootcamp Certified Ethical Hacker (CEH) Version 6, `duikt' de cursist in een interactieve trainingsomgeving waar hij ziet en leert om een computernetwerk te scannen, testen, hacken en beveiligen tegen hackers.

Het volgen van de Bootcamp heeft de volgende voordelen ten opzichte van de huidige gangbare klassikale trainingsvorm:
* Bootcamp vindt plaats in 2 x 3 dagen waardoor de cursist voldoende tijd krijgt om zich de lesstof eigen te maken en het studiemateriaal door te nemen.
* Voorafgaand aan de Bootcamp legt de cursist een assessment af. De docent kan, aan de hand van de assessment resultaten, de cursist meer gericht begeleiden.
* NewLevel regelt op verzoek van de cursist een hotelovernachting in de buurt van het opleidingscentrum. Hierdoor kan de cursist in de avonduren ideeën en ervaringen uitwisselen en vragen stellen aan mede-cursisten en de docent.
* Cursisten ontvangen extra de officiële Certified Ethical Hacker Review Guide ter ondersteuning van de zelfstudie, 2 avondsessies met praktijkgerichte oefeningen, oefenexamens en 1 dag extra training voor een optimale voorbereiding op het af te leggen examen.

Cursisten leren denken en handelen als een `hacker' zodat ze begrijpen wat de gevaren van een niet goedwillende `hacker' zijn om een computernetwerk te kunnen beveiligen. Voorafgaand aan de Bootcamp ondertekenen alle deelnemers een overeenkomst waarin zij verklaren naar eer en geweten te zullen handelen met de verkregen informatie.

Deze Bootcamp is bij uitstek geschikt voor IT Professionals, Security Professionals, netwerk- en systeembeheerders en start onder andere op 11 maart en 5 mei 2009. De Bootcamp kost ¤ 3.550,- (excl. B.T.W.) en duurt 6 dagen. Voor aanmeldingen en nadere informatie: NewLevel, email: info@newlevel.nl of via telefoonnummer: 073 - 599 01 50.

Over NewLevel
NewLevel maakt sinds 2008 onderdeel uit van de Twice Group en is sinds 1990 actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. NewLevel is Microsoft Gold Partner, Novell Platinum Training Partner, Microsoft Partner for Learning Solutions en een IITT gecertificeerd opleidingsinstituut. Naast het verzorgen van ICT-opleidingen levert NewLevel ondermeer Learning consultancy, Projectmanagement bij maatwerkprojecten, assessments en intakes voor ICT-afdelingen, Career Development, Examens en Training on the job bij migratie- of installatietrajecten.

Over Twice Group
Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel en Eurolinguist.
Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering. Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate E-Learning oplossingen en testen en assessments. ICT-opleider NewLevel biedt naast training, Learning Services Consultancy diensten. Eurolinguistheeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.
De opleidingsactiviteiten van de Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Zoetermeer.

Voor meer informatie over NewLevel: www.newlevel.nl
Voor meer informatie over Twice Group: www.twice.nl