Gemeente Zoetermeer

Meedoen aan langste Kerstmarkt Zoetermeer?

Op woensdag 17 en donderdag 18 december is er in de stad de langste kerstmarkt van Zoetermeer. Ruim 200 kramen zorgen voor een kerstsfeer van de Dorpsstraat tot en met het Stadhuisplein. Bezoekers kunnen er twee dagen lang van 13.00 tot 21.00 uur genieten van kerstklanken, meedoen aan diverse kerstactiviteiten en optredens en een keur aan kerstartikelen in de kramen vinden.

Vindt u het leuk om zelf ook iets te organiseren of te doen tijdens de Kerstmarkt? Dat kan!

Op donderdag 18 december kunt u tussen 14.00 en 18.00 uur een kerstworkshop organiseren zoals kerststukjes of kerstkaarten maken. Of helpt u liever mee met een van de workshops kerstballen schilderen, kerststukjes maken en lampionnetjes maken?

25 gezinnen kunnen op woensdag 17 december een kerstboom komen versieren en die donderdagavond mee naar huis nemen (voor de versiering wordt gezorgd). Of heeft u zelf een ander leuk idee wat u graag zou willen doen op de Kerstmarkt? U kunt zich aanmelden bij de Wijkpost Centrum aan de Bijdorplaan.

De langste kerstmarkt in Zoetermeer wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Star Promotions, Winkeliersverenigingen Stadshart en Dorpsstraat Floravontuur Promotie Zoetermeer, diverse sponsoren en de gemeente Zoeteremeer.