Ingezonden persbericht


Nieuwsflits
17-12-2008

Neurocampus traint Nederland: 100.000 'studenten'

Na iets meer dan een jaar heeft Neerlands enige allround braintraining website Neurocampus.nl een bijzondere mijlpaal bereikt. Liefst 100.000 mensen hebben zich nu bij de website ingeschreven. Met name vrouwen zijn actief met hersentraining. De grootste groep bestaat uit dames tussen de 40 en 60 jaar, gevolgd door hun jongere seksegenoten tussen de 30 en 40 jaar. In totaal is ruim tweederde van het aantal studenten vrouw.

De 100.000ste ingeschreven 'student' is ook een vrouw: Lidy Poot uit Leerdam. Zij kreeg uit handen van PR-manager Fleur Kalbfleisch een taart en een fles champagne.

Over Neurocampus
Bij Neurocampus staat hersentraining centraal. In samenwerking met experts uit wetenschap en zorg wordt braintraining op een toegankelijke manier gepresenteerd. Via de succesvolle website, maar inmiddels ook via een eigen kwartaalblad en een scheurkalender. Het magazine is verkrijgbaar bij vrijwel alle tijdschriftenwinkels. De Scheurkalender 2009 is bijna uitverkocht en alleen bij AKO nog verkrijgbaar. De hersenoefeningen van Neurocampus zijn ook te vinden in tal van kranten, op diverse websites en zelfs in het museum Corpus in Leiden i.s.m. de Hersenstichting.

---