Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 30 oktober 2008

Nummer: 11

Expositie ZOOM Vathorst: stuur uw Vathorst-foto's in!

Op 17 december a.s. start de expositie ZOOM Vathorst in het I-centrum Vathorst die wordt georganiseerd door het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV). Het OBV is voor deze expositie op zoek naar amateurfotografen met mooie of bijzondere foto's van Vathorst, die hun foto's willen exposeren. Zij kunnen hun foto's tot 1 december a.s. inzenden.

De expositie brengt de diversiteit van Vathorst in beeld: de architectuur van woningen en bedrijven, het groen, het water en natuurlijk de bewoners in deze omgeving. De mooiste inzendingen worden door een vakkundige jury geselecteerd voor de expositie in het I-centrum Vathorst. De expositie start op 17 december a.s. tijdens het Vathorst Café en loopt tot 18 januari 2009.

Het Vathorst Café is een activiteit van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) en heeft als doel bewoners van Vathorst en Hooglanderveen in contact met elkaar en met de medewerkers en directie van OBV te laten komen. Het Vathorst Café vindt plaats in het I-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6A te Hooglanderveen.

Stuur uw foto's in!
Wilt u meedoen? Neem dan contact op met Nancy Rullens van het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, telefoon (033) 451 10 10 of via e-mail: nrullens@vathorst.com. U kunt zich tot 1 december a.s. aanmelden. Ook als u niet in Vathorst woont kunt u meedoen.