Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 8 december 2008

Nummer: 16

Vierde Vathorst café met start expositie ZOOM Vathorst

Hooglanderveen - Op woensdag 17 december vindt het vierde Vathorst Café van dit jaar plaats, dat dit maal volledig in het teken staat van de expositie ZOOM Vathorst.

In Vathorst wordt veelvuldig gefotografeerd door amateurfotografen. Ontwikkelingsbedrijf Vathorst wil deze fotografen een podium bieden, zodat inwoners en andere geïnteresseerden ook kunnen genieten van deze foto's en heeft een oproep geplaatst om foto's in te zenden voor de expositie ZOOM Vathorst. De mooiste inzendingen zijn door een jury onder leiding van fotograaf Marina Goudsblom geselecteerd. De expositie brengt de diversiteit van Vathorst in beeld: de architectuur van woningen en bedrijven, het groen, het water en natuurlijk de bewoners in deze omgeving. De expositie start op 17 december a.s. in het I-centrum tijdens het Vathorst Café en loopt tot 18 januari 2009.

Bezoekers voor het Vathorst Café zijn welkom in het I-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6a tussen 17.30 en 20.00 uur. Zij krijgen gratis een hapje en drankje aangeboden. Het Vathorst Café wordt muzikaal opgeluisterd door de muziek en zang van het Jazz Team.

Het Vathorst Café is een activiteit van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) en heeft als doel bewoners van Vathorst en Hooglanderveen in contact met elkaar en met de medewerkers van OBV te laten komen. Daarnaast zijn ook zij die in Vathorst aan het werk zijn of belangstelling voor de nieuwe wijk hebben, hartelijk welkom het café te bezoeken. Het Vathorst Café kan bovendien prima als gelegenheid dienen om bepaalde onderwerpen aan de orde te stellen die in de wijk spelen, om er met medewerkers van OBV of medebewoners over te praten. Hoe meer bekend is wat er leeft, hoe meer daarop ingespeeld kan worden.