Vivid Pleasures officieel verkooppunt van BodyGliss


Vivid Pleasures heeft van het door de telegraaf geroemde Bodygliss de status van verkooppunt ontvangen

BREUKELEN (UT), 20081217 -- De redactie van het landelijk dagblad 'de Telegraaf' schreef over BodyGliss vol lof over de introductie van de nieuwe geur- en smaak lijn tijdens de Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI. Het weekblad VRIENDIN heeft enthousiast geschreven dat een massage met BodyGliss is aan te bevelen als een massage op voorhand 'dreigt' uit te lopen op een vrijpartij ... Op 17 december 2008 heeft Vivid Pleasures, een luxe webwinkel in lingerie en aanverwante artikelen, de status gekregen van officieel verkooppunt van de gehele productlijn van BodyGliss.

BodyGliss is een massage/glijmiddel welke ongeveer 6 jaar geleden is ontstaan doordat één van de medewerksters van de producent Borstkanker kreeg. Tijdens de behandelingen, Chemo en bestraling kreeg zij te maken met diverse problemen en lichamelijke ongemakken, waaronder (te) droge slijmvliezen. Dit gaf problemen/pijn bij het vrijen. Omdat er volgens de producent geen goed glijmiddel op de markt was hebben zij een laboratorium de opdracht gegeven om een product te ontwikkelen met de eigenschappen die wij wensten.

BodyGliss is zeer geconcentreerd en zuinig in gebruik. Het kleeft niet en laat geen sporen na. Bovendien is BodyGliss absoluut olie- en vetvrij. Het tast latex niet aan, en is hypo-allergeen. Door de samenstelling is het geschikt voor inwendig gebruik, ook in combinatie met condooms. Breng een beetje BodyGliss aan waar extra vochtigheid of glans gewenst is. Het kan onbeperkt gebruikt worden! BodyGliss is verkrijgbaar in flacons van 30 ml, 100 ml, 250 ml en 500 ml.

Onbeperkt te gebruiken zonder bijwerkingen.
BodyGliss is uitgebreid getest door artsen en apothekers. BodyGliss is speciaal ontwikkeld voor veelzijdig, onbeperkt en veilig gebruik en daardoor voor iedereen geschikt. BodyGliss wordt wereldwijd aanbevolen als massage/glijmiddel voor dagelijks gebruik.

Ook artsen zijn enthousiast over BodyGliss. Een artsenpanel omschreef BodyGliss als `glijmiddel of wondercrème' en merkte op dat dit zelfs 'een te beperkte omschrijving is'.

De BodyGliss producten dragen het CE keurmerk. CE-certificering betekend dat een product aan de minimale wettelijke eisen moet voldoen. BodyGliss voldoet aan de hoogste (wettelijke) eisen !

Vivid Pleasures is blij met de toevoeging van de BodyGliss lijn en zal haar klanten bij elke bestelling een proef-sachet doen toekomen om kennis te maken met dit fantastische product.

http://www.vivid-pleasures.com





Ingezonden persbericht