Ingezonden persbericht


Diemen, 17 december 2008

Nieuwe volmachten Generali

In relatief korte tijd heeft Generali vijf volmachten aan zich weten te binden. Generali heeft een schade- en verzuimvolmacht afgegeven aan De Boer Assuradeuren in Volendam, Thoma Assuradeuren in Lochem, Summa Assuradeuren in Oirlo en Meijers Assurantiën in Amstelveen. Met CDS Assuradeuren in Harderwijk heeft Generali een schadevolmachtovereenkomst ondertekend.

Specialist in pensioen en inkomen
De strategische keuze van Generali richting pensioen en inkomen is ook niet aan de afdeling Volmachten voorbij gegaan. "Met de nieuwe samenwerking positioneren wij ons nu ook binnen volmachten op inkomen", aldus Jan van Leer, directeur Schade van Generali.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden.

Bijlage: foto met onderschrift "Ondertekening volmachtovereenkomst Generali en Summa Assuradeuren. Met van links naar rechts zittend: Jan van Leer van Generali en Henk Smit van Summa Assuradeuren. En van links naar rechts staand: Remco van Gaalen, Frank van Buuren en Paul Kuiper van Generali."