Gemeente Boxtel


Begin december is de gemeente Boxtel in het kader van de campagne 30 minuten bewegen gestart met het introductietraject ?Sterke Botten en Spieren?. Deze beweeggroep is voortgekomen uit de cursussen ?Als botten en spieren protesteren?, die de gemeente in het begin van dit jaar heeft georganiseerd.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Buiten het feit dat het bewegingsapparaat door diverse oefenvormen in beweging komt is er een sociaal samenzijn voor en na de les. Zo staat het personeel van sportcomplex De Braken klaar om een kopje koffie of thee voor u in te schenken. Vele deelnemers kletsen hier nog even bij en onderhouden zo wekelijks hun sociale contacten.

Na een introductieperiode van drie weken is de tijd daar om even tot rust en bezinning te komen. Maar de deelnemers van de beweeggroep vinden het erg dat we even 2 weken stil liggen. Daarom gaan we op de eerste woensdag van het nieuwe jaar weer direct van start. Vanaf woensdag 7 januari 2009 gaan we wekelijks tot aan de zomervakantie aan de slag. Tijdens de schoolvakanties en lange weekenden vervalt de bijeenkomst. De bijeenkomst op woensdagmorgen in sportcomplex De Braken begint om 11.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Aanmelden beweeggroep
Doet u nog niet mee, maar heeft u wel interesse in deze beweeggroep, neem dan contact op met Ira Coenen, coördinator van de campagne 30 minuten bewegen in Boxtel, werkzaam bij de Sportservice Noord-Brabant, tel. 013 5349027 (maandag t/m woensdag) of via e-mail i.coenen@ssnb.nl.

18-12-2008

Gemeente Boxtel

0411 - 655 911

gemeente@boxtel.nl