Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 18-12-2008

Politie ontmantelt hennepkwekerij in Breda

BREDA: De politie heeft woensdagmorgen een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Fellenoordstraat. Daar werden circa 300
heneppplanten aangetroffen. Daarbij werd rond 09.45 uur de 60-jarige bewoner van het pand aangehouden. In de woning werd nog eens 380 gram amfetamine gevonden. Alle drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De verdachte zegt dat de hennepkwekerij niet door hem is ingericht. De politie stelt een onderzoek in.

Man uit Etten-Leur vernielt ruiten van bedrijfspand in Willemstraat

BREDA: Een 33-jarige inwoner van Etten-Leur heeft woensdagmiddag rond 15.30 uur 21 ruiten ingeslagen bij een bedrijfspand aan de
Willemstraat. De man werd even later aangehouden op het
Stationsplein. De man is meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld. Waarom de man de ruiten heeft ingeslagen, is niet duidelijk.

Politie pakt winkeldieven in de kraag bij elektronikawinkel in Breda

BREDA: De politie heeft woensdagavond tegen 20.00 uur twee mannen en een vrouw aangehouden wegens winkeldiefstal bij een elektronikawinkel aan de Kruisvoort. Het gaat om een 37-jarige inwoner van Grave, een 18-jarige man uit Velp en een 19-jarige vrouw uit Gulpen. De oudste verdachte legde diverse goederen klaar in de winkel, waarna de andere twee die spullen in een geprepareerde tas hebben gestopt. De politie onderzoekt of het drietal nog bij andere winkeldiefstallen betrokken is.

Bij dezelfde winkel werd woensdagavond rond 18.30 uur een 19-jarige man uit Breda die probeerde een videokaart en CD te stelen. Hij is meegenomen naar het bureau en met een dagvaarding naar huis gestuurd.

Zundertnaar (46) overreden door eigen auto

ZUNDERT: Een 46-jarige inwoner van Zundert is donderdagmorgen rond 10.00 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval met een bizar tintje. De automobilist reed over de Rucphenseweg en raakte door onbekende oorzaak van de weg. Hij knalde tegen enkele bomen en werd uit de auto geslingerd.
Doordat de auto nog verder tolde, werd het slachtoffer door zijn eigen auto overreden. De man is met onbekend letsel naar het Amphia
Molengracht vervoerd. Brandweer kwam eraan te pas om de Zundertnaar onder zijn auto vandaan te halen. Personeel van een trauma-helikopter assisteerde de reguliere ambulance-medewerkers.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 18-12-2008 15:32 | © Regio Midden en West Brabant |