Kraslot "December Kalender" bijna uitverkocht

18/12/2008 16:42

De Lotto

Het Kraslot "December Kalender" is al voor meer dan 90 procent uitverkocht. Dit populaire lot, dat veel met sinterklaas en kerst cadeau wordt gedaan, blijkt dit jaar extra populair. Nog nooit is de December Kalender uitverkocht geweest. Dit jaar lijkt het erop dat het toch gaat gebeuren.

Er is momenteel nog één hoofdprijs van 100.000 euro netto te winnen met de December Kalender. Ergens in het land ligt dit Kraslot dus te wachten op zijn eigenaar. De December Kalender is nog te koop, maar is slechts nog beperkt verkrijgbaar nu er al 90% van de oplage verkocht is. Hoogstwaarschijnlijk zal binnenkort een andere gelukkige winnaar van een ton netto zich bij De Lotto melden.

Een vrouw uit Den Haag heeft deze week met de December Kalender al één van de twee hoofdprijzen van 100.000 euro netto gekrast. De vrouw had zichzelf de December Kalender cadeau gedaan, nadat ze al eerder met December Kalender vijf euro gewonnen had. Met die gewonnen vijf euro heeft zij dus nu 100.000 euro netto gewonnen.

Het winnende December Kalender Kraslot waarop de hoofdprijs viel, werd verkocht bij Primera de Variant aan de Van Barbansonstraat 63 te Voorburg. Om te vieren dat daar een grote prijs is gevallen deelt Krasloten op maandag 22 december 2008 om 11.00 uur taart uit aan alle bezoekers van de winkel.






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,