Gemeente Zoetermeer

Jongerenhyves What's on in Zoetermeer goed van start

De nieuwe hyves-jongerenpagina `What's on in Zoetermeer' is gelanceerd door wethouder Patrick van Domburg. De vaart zat er goed in; alleen al door het uitnodigen van zijn eigen hyves-vrienden meldden zich meer dan 160 leden.

Op deze hyves-site staat informatie over wat er de komende decemberweken zoal in Zoetermeer te beleven valt. Dat varieert van programma's van de horeca in Zoetermeer tot de Nieuwjaarsduik bij de Noord Aa. Zoals het op een echte hyves-site hoort kunnen de jongeren hier ook reageren op de genoemde evenementen en de poll's. Ook is het mogelijk zelf onderwerpen, foto's en video's aan te dragen, die gaan over de beleving van de komende dagen rond Kerst en Oud en Nieuw.

De hyves `What's on in Zoetermeer' is een initiatief van de afdeling wijkmanagement van de gemeente met medewerking van de Stichting MOOI en de grotere horecagelegenheden in de stad.

De hyves is te vinden op http://eventszoetermeer.hyves.nl. Meedoen aan de poll's, krabbels, buzz's, foto's, berichten en gadgets kan, dan moet men zich wel als lid aanmelden.